DESMOD Teatro set 29.11.2022 - Bratislava

Podujatie Bratislava

DESMOD Teatro set 2022 - Bratislava

Nenechajte si ujsť Kulyho a DESMOD ! Ich špeciálne komornejšie akustické koncerty pod názvom Teatro set sú plné hudby a zábavných vstupov. Skupina sa fanúšikom predstaví tak, ako ste ju v Partizánskom ešte nemohli vidieť. Zahrajú špeciálny TEATRO SET. Predvedú zmes akustických úprav hitov a jemne drzého slova pod prísnou rukou ich manažéra, principála, krotiteľa a eskamotéra Miša Malichera. Nenechajte si ujsť Desmod v divadelnej polohe.

Humor, skeče a netradičné úpravy hitov! Tak vyzerá ďalší ročník špeciálneho TEATRO SET Slovensko.

„Ide o špeciálne vystúpenia, kde sú naše piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane. Budete ho nenávidieť a zároveň milovať. Veľmi veľa budeme improvizovať, takže priamo na mieste vznikajú nové skeče, prekvapenia a brebty. S kapelou robíme fóriky, vyťahujeme ľudí na pódium a oni s nami hrajú scénky, je to veľmi vtipné…“ teší sa na turné Mário Kuly Kollár

Chalani z Desmodu zahrajú na turné všetky obľúbené hity ako „Vyrobená pre mňa“, „Za tebou“, „Lavíny“ či „Som na tebe závislý“. Nebudú chýbať ani pecky „Chýbanie“, Anjel“, „Nevrav mi aký som“ či „Vŕba“.

„Piesne sme upravili do podoby, ako ich fanúšikovia nepoznajú, majú krásnu vianočnú atmosféru, tentokrát si nacvičíme aj nejakú vianočnú pesničku. Keď je dobrá atmosféra, tak si fanúšikovia môžu na pódiu so mnou aj zaspievať,“ prezradil Kuly.
Predstavenia sú na sedenie, aby si diváci vychutnali dokonalú atmosféru. Skupina zavíta aj do miest, ktoré s TEATRO SETom predtým ešte nikdy nenavštívila.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava