DeťoFest – najmilší festival pre rodiny s deťmi

Podujatie Košice

DeťoFest – najmilší festival pre rodiny s deťmi

Hlavným cieľom druhého ročníka jedinečného festivalu DeťoFest je vytvoriť pre deti od 2 do 12 rokov podujatie plné zábavy, hudby, hier, interakcie a hlavne skvelých zážitkov.

Podujatie je spojením atraktívneho pódiového programu, fun zóny a sprievodných aktivít.
V rámci pódiového programu sa môžu deti tešiť na populárnych detských zabávačov a interprétov. Nebude chýbať kúzelník, minidisko, divadielka a tiež ďalšie programy: Smejko a Tanculienka, Tom a Elo, divadlo Cililing, rozprávočka s Ujom Ľubom a ďalších interprétov. Súčasťou pódiového programu bude pravidelné losovanie tomboly o atraktívne ceny. Veľkou atrakciou DeťoFest-u bude 90 minútová autogramiáda hercov zo seriálu OTECKOVIA, tešiť sa na vás budú Vlado Kobielsky, Marek Fašiang, Filip Túma a Braňo Deák.

Pre všetkých detských návštevníkov budú v samostatnej miestnosti pripravené nafukovacie atrakcie, drevený kolotoč, tvorivé dielne, zábavné pohybové aktivity, detský kútik a množstvo ďalších atrakcií a aktivít, ktoré si môžu dosýta užiť. Maľovanie na tvár a trblietavé tetovanie bude realizované za príplatok.
Sprievodné aktivity spestria náš festival a deťom aj rodičom poskytnú zaujímavé informácie a inšpirácie. V rámci sprievodných aktivít poskytneme dentálne poradenstvo, prezentácie partnerov, ukážky učiacich hračiek, herňu detských spoločenských hier, možnosť fotenia sa s maskotmi a množstvo ďalších zaujímavých aktivít a prezentácií.

09:30

Fotografie
Podobné podujatia