Detské kino - Hurvínek a kúzelné múzeum

Podujatie Bytča

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kino, Podujatia pre deti
Web organizátora:
www.kinobytca.sk
Ďalšie podujatia v meste Bytča

Detské kino - Hurvínek a kúzelné múzeum


Kedy: piatok 9.3. 2018 o 17:00
Kde: Kinosála Domu kultúry Bytča
Vstup: 3€
Lístky možno kúpiť 30 min pred začiatkom premietania, alebo rezervovať na www.kinobytca.sk.

HURVÍNEK A KÚZELNÉ MÚZEUM
Hurvínek a kouzelné muzeum, ČR, Belgicko, Rusko, animovaná komédia, Martin Kotík, Inna Evlannikova, 2017, 85min, český, slovenský dabing, MP

Trailer: https://youtu.be/ZrAcLnXRocU

Legendárni hrdinovia, ktorých dobre poznáte, prichádzajú v animovanej komédii pre celú rodinu. Filmový príbeh Hurvínek a kúzelné múzeum ponúka úplne nové dobrodružstvo. Pán Spejbl pracuje ako strážca Múzea bábok, ktorému hrozí zbúranie. Hurvínek opäť nepočúva a podarí sa mu preniknúť do uzavretých priestorov múzea, kde objaví svet, skrytý pred zrakmi návštevníkov. A práve v podzemí je ukryté nielen tajomstvo čarovného múzea, ale aj kľúč k jeho záchrane. Hurvínka čaká najväčšie dobrodružstvo v živote, pri ktorom musí preukázať chytrosť, šikovnosť, odvahu a zmysel pre priateľstvo, aby zachránil ‘taťuldu’, ale aj kúzelné múzeum a celé mesto spod nadvlády zločineckého Pána bábok.

“Spejbl a Hurvínek sú súčasťou životov mnohých generácií detí, mnohé z tých, ktorí na ich príbehoch vyrástli, sú už dnes vo veku, kedy sami majú vnúčatá. Príbehy S + H, či už v divadle alebo v televíznych seriáloch, boli doteraz rozprávané tradičnou formou – teda ako bábkové filmy. Formálne postupy a technológie sa posunuli dopredu, ale to, čo zostáva je príbeh a hrdina, s ktorým sa môže detský divák stotožniť. Hurvínek je nezbedník s dobrým srdcom, ktorý robí vylomeniny, nepočúva ‘taťuldu’, ale nakoniec si vždy uvedomí, čo je správne. Je to chlapec, s ktorým sa chcete kamarátiť,” hovorí Martin Kotík.

Nový film Hurvínek a kúzelné múzeum vznikal viac ako osem rokov. Film vznikal pod vedením producenta a hlavného režiséra Martina Kotíka a výtvarníka Martina Záhradníka. Pracoval na ňom tím špičkových scenáristov, animátorov a trikárov z rôznych európskych krajín. Pri vzniku filmu boli využité najmodernejšie technologické postupy, snímka je natočený v 3D a pritom nestráca nič z poetiky a humoru založenom na neustálych škriepkach otca so synom.

Miesto konania podujatia: Filmový klub Bytča, Treskoňova ulica 814/3, Bytča
Dátum začiatku podujatia: 9. Marca 2018 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Marca 2018 18:25
Pravdepodobné súradnice: 49.2242N 18.5576E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Detské kino - Hurvínek a kúzelné múzeum

Meno organizátora: Filmový klub Bytča
Fotografie
Podobné podujatia