Detský Rekreafest

Podujatie Červený Kláštor


11. 6. sa v spoločnom areáli Kúpeľov Červený Kláštor – Smerdžonka a Dunajec Village uskutoční jedinečný festival s bohatým programom venovaný deťom a rodinám s deťmi, ktoré si prídu na svoje pri mnohých aktivitách. V areáli nazvanom aj ako Rekreapark sa môžu malí i veľkí návštevníci tešiť na prvý Detský Rekreafest. O dobrú náladu sa postarajú napr. Ujo Ľubo, kúzelník a ďalší interpreti, ktorí budú baviť účastníkov festivalu prostredníctvom divadielka, rozprávok, spevu, tanca, a pod. Nebudú samozrejme chýbať ani nafukovacie atrakcie na skákanie, šmýkanie sa a celkové vybláznenie. Ďalšími lákadlami budú Rekrea člnky, kde si samotné deti v malých loďkách vyskúšajú plavbu v bazéne alebo si budú môcť na pripravenej ploche zajazdiť na poníkovi. Zaujímavé fotografie prinesie istotne prítomnosť maskotov zo známych rozprávok alebo maľovanie na tvár. Šikovnosť detí bude preverená aj na niekoľkých stanovištiach venovaným športovým a pohybovým aktivitám. Deti sa istotne vyhrajú aj na veľkej lanovej pyramíde, detskom ihrisku s trampolínou, na hojdacích koníkoch, šmýkačke a lanovej stene, ktoré sú v areáli pre všetkých dostupné celoročne.

Veríme, že Rekreaparkom sa bude šíriť detský smiech a spokojnosť rodičov, ktorí mohli svojim ratolestiam prostredníctvom Detského Rekreafestu dopriať nevšedný zážitok.

PROGRAM

10.00 hod. otvorenie Detského Rekreafestu
Chlapec a kráľ - dánska rozprávka
MŠ Dúhový kolotoč SL

11.00 hod.
Kúzelnícka show
Kúzelník Wolf

12.00 hod.
Detské tanečné pásmo
MŠ Kuzmányho KK

13.00 hod.
Slovenské detské pesničky*
Michal Kentoš

14.30 hod.
Diskotéka s Ujom Ľubom

16.00 hod.
Rozprávky a divadlo
Peter Orgován

17.30 hod.
Pesničky pre detičky
Viktor Guľvaš

18.30 hod.
Ukazovačky a tancovanie s deťmi
Jožko Jendrichovský

Vstupné 3 € na osobu. Deti do 3 rokov ZADARMO.
Atrakcie a aktivity sú po zaplatení vstupného ZADARMO.
Detský Rekreafest sa uskutoční aj v prípade nepriazne počasia.
Zmena programu vyhradená.

*Slovenské detské pesničky sú hudobno-pohybovým programom pre deti. Tradičné detské slovenské piesne znejú v zaujímavých aranžmánoch Michala Kentoša s animátorskou pomocou Moniky Tukovej. Deti sa do programu aktívne zapájajú spevom a ukazovacími hrami.

Fotografie
Podobné podujatia
SPIEVANKOVO A ZÁZRAČNÝ POKLAD
Overené podujatieSPIEVANKOVO A ZÁZRAČNÝ POKLAD
Kultúrny dom, Stará Ľubovňa
ZION fest 2024
Overené podujatieZION fest 2024
Klub Stromoradie, Prešov, Prešov