Dirtyy BOYZZ

Podujatie Trenčín

Dirtyy BOYZZ

NOVÁ STRIPTÉRSKA SKUPINA DIRTYY BOYZZ ŠTARTUJE UNIKÁTNE TURNÉ V 20. MESTÁCH SLOVENSKA.

Veľkolepé turné je vytvorené najmä pre dámy, ktoré sa radi odreagujú a ocenia pikantný, umelecký a zároveň herecký tanec v podaní profesionálnych striptérov, ktorí precestovali celý svet a ich skúsenosti zúročia práve na turné Len pre ženy tour 2016.

Hlavnou myšlienkou a zámerom zakladateľa skupiny je vniesť do sveta európskeho striptízu viac zmyselnosti, predstavivosti, zábavy, profesionality ako i elegancie v rámci skoro dvojhodinového predstavenia, s pestrou choreografiou s nádychom exotiky, štýlu, fantázie, akrobacie a klasiky.

Dirtyy Boyzz je skupina profesionálnych striptérov a tanečníkov založená na Slovensku v roku 2016, vytvorená so zámerom pobaviť ženskú časť publika zmyselným predstavením s nádychom erotiky, vzrušenia v podobe tanca a pánskeho striptízu. Členovia tejto jedinečnej skupiny v rámci Európy, páni zo Slovenska i zahraničia, prešli namáhavým konkurzom, ako i náročným tréningom pod dohľadom odborníkov z oblasti svetového pánskeho striptízu. Hlavným choreografom skupiny je Johnny Perfekto, ktorý dohliada na členov skupiny a pripravuje ich dôkladne a svedomito na veľké slovenské turné. Hlavným členom skupiny Dirtyy Boyzz je niekoľkonásobný majster sveta v pánskom striptíze – Kenzosuperstar.

Celým turné bude dámy sprevádzať aj dvojica moderátorov Robert Rosenberg a Binďo (Europa 2).

Predpredaj vstupeniek: KIC Trenčín, v sieti Ticketportal
Možnosť dokúpenia vstupenky na AFTER PARTY po vystúpení

Miesto konania podujatia: Kino Hviezda, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Decembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.8942N 18.0372E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dirtyy BOYZZ

Fotografie
Podobné podujatia