DNB HEADZ

Podujatie Bratislava

DNB HEADZ w/ L Plus + IM Cyber @Dole

Pripravte sa na beaty, ktorá vás poriadne nakopnú do párty nálady. Pripravte sa na noc, ktorá do nášho klubu prinesie rôzne odtiene drum&bassu v podaní skúsených harcovníkov, ale aj mladých talentov domácej scény. Pripravte sa na parádnu hudbu, ktorú nám prinesú L Plus, IM Cyber, Kutlo a Shek.

L Plus
je známy slovenský drum&bassový DJ a producent, ktorého úspech prerástol za hranice. Koncom roka 2007 mu vyšla skladba Middle East Sun na londýnskom vydavateľstve Viper a rovnako aj v mixovanom sete velikána Andy C “Nightlife 4” na vydavateľstve RAM. V polovici roka 2011 podpisuje exkluzívnu zmluvu s londýnskym vydavateľstvom Technique Recordings. Aktuálne mu vyšli dve skladby na albume 15 Years Of Technique Recordings a naďalej maká v štúdiu. Vonku sú už prvé ukážky z chystaného debutového albumu, ktorý určite predstaví aj u nás Dole.

IM Cyber (CZ)
je jedna z najdlhšie hrajúcich českých DJiek, v minulosti známa hlavne na drum&bass scéne, no dnes rozšírila svoje pôsobenie aj do sveta house music. S DJingom má skúsenosti nielen z nášho teritória, ale aj z rôznych kútov Európy, zúčastnila sa Red Bull Music Academy v Sao Paolo a jej DJské mixy nesú v sebe známky hlbokých atmosférických príbehov pre vyzrelých poslucháčov. IM Cyber šikovne prenáša drum&bassové skúsenosti aj do house djingu, no polámaným beatom je verná aj dnes.

Kutlo
je mladý DJ, ktorý sa k drum&bassu dostal pri hre NFS:Undercover. V roku 2014 vydal EP na talianskom labeli Modulate a taktiež posunul svoj zvuk na vydavateľstvá ako Mindtech, Ammunition alebo Future Funk Music, kde vydal svoj zatiaľ najuspešnejší track „Separated“. Jeho tracky naberajú čoraz viac na kvalite a môžete sa pripraviť na nové počiny, napríklad na chystané EP pre NeurofunkGrid.

Shek
je členom zoskupenia DJov patriacich pod značku Trident. Shek hráva z vinylov, ale nebráni sa ani CD playerom, lebo ako sám tvrdí, otvorili sa mu možnosti selektovania trackov rôznych štýlov, ktoré tak prinášajú viac farby do jeho setov. Medzi jeho najhrávanejšie štýly patrí neurofunk, deep, techstep, liquidfunk, soulful a atmosferic.

30. 9. (piatok)
Štart: 22:00 hod.

Vstup:
22:00 - 24:00 4€
24:00 - 03:00 5€
03:00 - 06:00 3€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, Wave Weekly, kamdomesta, Gregi.net - Multikultúrny portál, Bratislava Underground Advisor, Príjmi #cveng

Miesto konania podujatia: Klub Dole, Námestie SNP 30, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 30. Septembra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Októbra 2016 06:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1106E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia DNB HEADZ w/ L Plus + IM Cyber @Dole

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava