DOBA ĽADOVÁ: MAMUTÍ TRESK

Podujatie Ružomberok

DOBA ĽADOVÁ: MAMUTÍ TRESK

Filmová škôlka – kinečko uvádza:

Toto bude šupa! Prichádza ľadová udalosť roka a s ňou mamuty Manny, Ellie, niečo ako leňochod menom Sid, tiger Diego alebo vačice Crash a Eddie. 

Ak je možné niektoré obdobie v dejinách našej planéty označiť za zaujímavé časy nabité katastrofickými udalosťami, za časy, ktoré poriadne preverili silu charakteru a schopnosť prežiť, tak je to doba ľadová. Je jedno aká. Či prvá, druhá alebo piata. A práve v piatom pokračovaní jednej z najpopulárnejších animovaných filmových sérií opäť stretávame všetkých starých známych hrdinov a pár úplne nových. Prichádza ľadová udalosť roka a s ňou mamuty Manny, Ellie, niečo ako leňochod menom Sid, tiger Diego alebo vačice Crash a Eddie.

Nezabudli sme na niekoho? Samozrejme – na toho najdôležitejšieho, veveričiaka Scrata. Ten, ako je jeho nedobrým zvykom, v snahe uloviť konečne večne unikajúci žaluď spôsobí nehodu, z ktorej vznikne úplná katastrofa. Začne to tým, že vytrvalého Scrata naháňačka za žaluďom katapultuje do vesmíru. A tam, vďaka svojej povestnej nešikovnosti a nekončiacej smoly náhodne spustí sériu kozmických katastrof. To vedie k zásadnému ohrozeniu našej planéty, na ktorú zrazu mieri asteroid ako hrom a ohrozuje ľadový svet aj s jeho obyvateľmi.

A pretože sa naša partia skladá zo samých nefalšovaných a neohrozených hrdinov, nečaká na svoje vyhubenie, ale vydáva sa na záchrannú výpravu do tajomnej Geotopie. Síce im tam občas bude tuhnúť krv v žilách, ale to predovšetkým od zimy, inak to bude hlavne sranda. A či sa Scrat konečne stretne so žaluďom? Kto vie…

Réžia: Mike Thurmeier
Scenár: Michael J. Wilson
Kamera: Renato Falcão
Hudba: John Powell 

Animovaná komédia, 95 min.,U, USA, SD, 2D projekcia

Čas: 06. 08. 2016 - 07. 08. 2016, 16:15 hod.

Miesto: Kino Kultúra v Ružomberku
Vstupné: 4,00€

Fotografie
Podobné podujatia
PINOCCHIO a jeho divadelný sen
Overené podujatiePINOCCHIO a jeho divadelný sen
Dom Kultúry, Liptovský Mikuláš
Veľkonočný šplech v Tatralandii
Overené podujatieVeľkonočný šplech v Tatralandii
Aquapark Tatralandia, Liptovský Mikuláš