Dobrák od kosti v Košiciach - charitatívny kolobežkový maratón

Podujatie Košice

Dobrák od kosti v Košiciach - charitatívny kolobežkový maratón

Dobrák od kosti v Košiciach je sprievodné kultúrno-športové podujatie benefičného kolobežkového maratónu 1000 km s Dobrákmi od kosti (05. 09. - 17. 09. 2016, Košice – Praha) zameraného na podporu Národného registra darcov kostnej drene SR www.dobrakodkosti.sk
V rámci programu Dobrák od kosti v Košiciach, ktorý bude moderovať Štefan Skrúcaný, svojim vystúpením nezištne kampaň podporia Komajota, Dáša Kostovčík & Pau Leak, folklórny súbor Jahodná a ďalší. Zároveň si aj vy môžete vyskúšať atraktívne animácie na športových kolobežkách značky Morxes.
1000 km s Dobrákmi od kosti je etapová propagačná kolobežková jazda ambasádora projektu “Dobrák od kosti” extrémneho športovca Vojtecha Špišáka a jeho kolegu Petra Filipca z ČR, ktorý v minulosti úspešne podstúpil transplantáciu kostnej drene, ktorá mu zachránila život. Podujatie je organizuje Nadácia Kvapka Nádeje v spolupráci s Nadáciou Markíza.
Dobráci od Kosti navštívia 8 slovenských a 6 českých etapových miest, v ktorých bude prebiehať sprievodný kultúrno-športový program, zameraný na prezentáciu a propagáciu myšlienok a cieľov kampane (Košice, Prešov, Poprad, Brezno, Banská Bystrica, Nitra, Bratislava, Trenčín, Zlín, Ostrava, Olomouc, Brno, Svitavy, Pardubice, Praha)

Miesto konania podujatia: Dolná Brána, Košice
Dátum začiatku podujatia: 4. Septembra 2016 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Septembra 2016 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7186N 21.2591E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dobrák od kosti v Košiciach - charitatívny kolobežkový maratón

Fotografie
Podobné podujatia