Dobrodružná cesta k pokladu (jún)

Podujatie Bratislava

Dobrodružná cesta k pokladu (jún)

Dobrodružnú cestou k pokladu pre vás pripravila mestská časť v spolupráci s Rodinným centrom Ráčik. Dobrodružná cesta a jej úspešné absolvovanie vám zaberie 2 až 3 hodiny. Môžete sa tešiť na zaujímavú prechádzku spojenú s hľadaním indícií, ktoré vás zavedú k objaveniu pokladu v lese. Kvôli aktuálnej situácii je obmedzený počet účastníkov, ktorí sa dobrodružnej cesty môžu zúčastniť v jeden deň. Akcia trvá od 1. 6. do 31. 7.

Ak máte záujem sa zúčastniť, prosím, dohodnite si termín na e -mailovej adrese info.racik@gmail.com. Každý, kto si prostredníctvom e-mailu dohodne konkrétny dátum, dostane v pravý čas prvú časť indície, ktorá ho navedie na správnu cestu. Dobrodružná cesta nie je vekovo obmedzená, mladším deťom
môžu pokojne pomáhať rodičia.

Miestny úrad Mestskej časti Bratislava-Rača si Vás dovoľuje upozorniť, že zo spoločenských, kultúrnych a športových akcií organizovaných mestskou časťou sú vyhotovované zvukové a obrazové záznamy, ktoré budú použité na spravodajské a propagačné účely o aktivitách mestskej časti. Účasťou na týchto podujatiach udeľuje fyzická osoba súhlas s vyhotovovaním fotografií a iného audiovizuálneho materiálu a s jeho zverejnením na adrese webového sídla, na adrese oficiálnych stránok sociálnych sietí mestskej časti Bratislava-Rača a v periodiku Račiansky výber, výlučne za účelom prezentácie alebo poskytnutia informácii o podujatiach, v súlade s §12 ods., 3 zákona číslo 40/1964 Zb. občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov.

Začiatok podujatia: 19. 6. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 19. 6. 2020 17:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
FÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
Overené podujatieFÍHA TRALALA - KOLESO ŠŤASTIA
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava