Dokonalé dieťa

Podujatie Martin

Dokonalé dieťa

Eko? Bio? Montessori?

Divadelné centrum prináša vtipnú a úprimnú autorskú inscenáciu o rôznych prístupoch k rodičovstvu v podaní jedinečného hereckého obsadenia: herečka a stand-up komička Lujza Garajová Schrameková, členovia umeleckého súboru SKD Martin Alena Pajtinková a Daniel Žulčák, herec DJP Trnava Michal Jánoš.

Séria mimoriadne trefných skečov o súčasnom rodičovstve v réžii Jána Luterána s hudbou Martina Geišberga.

Váš život sa nezmení po narodení dieťaťa. Zmení sa, keď sa ho snažíte vychovávať. Vezmete si k srdcu dobré rady starej mamy, múdre poučenia od mamičiek z Modrého koníka, populárne kurzy o nevýchove, či radšej dáte prednosť samovzdelávaniu?
Inscenácia Dokonalé dieťa nie je návodom na to, ako sa stať dokonalým rodičom. Je osobnou výpoveďou tvorcov o tom, čo znamená niekoho vychovať, ako veľmi sa podobáme na rodičov a ako sa naše deti začínajú podobať na nás. Skúma extrémy a bizarnosti výchovných príručiek a spoľahlivo spochybňuje všetky názory na to, ako správne vychovávať. „Dokonalé dieťa je o našich deťoch, ale nie pre naše deti. Je to terapia pre všetkých unavených rodičov, ktorí potrebujú aspoň chvíľu oddychu. Bez kriku, plaču či prebaľovania,“ hovorí režisér inscenácie Ján Luterán."

Tvorivý tím:
autori: Mariana Luteránová, Ján Luterán réžia: Ján Luterán hudba: Martin Geišberg výtvarná spolupráca: Diana Strauszová pohybová spolupráca: Lacko Cmorej účinkujú: Lujza Garajová Schrameková, Alena Pajtinková, Mišo Jánoš, Daniel Žulčák produkcia: Divadelné centrum

Predstavenie trvá 1h 45 minút bez prestávky.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia