Domáce potreby turné 2017 Vec & Škrupo

Podujatie Bratislava

Domáce potreby turné 2017 (Vec & Škrupo, Tono S. a Joe Trendy)

Vec sa po štyroch rokoch vracia s veľmi vydareným, fajnšmekerským EPčkom Domáce potreby, ktoré vyšlo pred Vianocami netradične len digitálne a na desaťpalcovom vinyle. Tento počin je intímnou sondou do jeho života v ostatných rokoch, pričom sa nepokúša fascinovať teenagerov, skôr dokázať, že aj štyridsiatnici môžu mať radi rap. Na turné predvedie spolu s dvorným pobočníkom Škrupom úplne novú show pozostávajúcu z koncertných verzií aktuálnych trackov a samozrejme klasických hitov. Po koncerte návštevníkov čaká ešte DJ set v podaní tejto dvojice, čiže o zábavu bude určite postarané. Pridanou hodnotu je, že na každej ‘zastávke’ si fanúšikovia budú môcť exkluzívne kúpiť štýlový retro merch s vizuálom Domáce potreby a samozrejme podpísaný vinyl.

Predskokanovať bude Anton Suchota, známy pod umeleckým menom Tono S. ,slovenský raper a člen rapového zoskupenia Gramo Rokkaz Team. Je známy svojim typickým vtipným nádychom rapovania a redakcia Refresher ho zaradila medzi špičku českých a slovenských MCs najmä vďaka jeho punchlinom. Na svojom konte má už 3 sólo albumy a okrem týchto sa spoločne s Gramo Rokkaz podieľal na ďalších dvoch. V podaní Tona S. odznejú skladby z prvého sólo albumu Univerzálny hráč, konceptuálneho projektu Návraty, tvoreného s producentom Beyuzom, slohy zo spoločných nosičov Gramo Rokkaz a albumu Fičúringy, ako aj čerstvé single. Tono sa nechal počuť, že si aj nejaké platne popúšťa za DJ pultom a čo to aj popredá… tričká, čapice, mikiny.

Týmto celovečerným kultúrnym podujatím bude formou hovoreného slova sprevádzať Joe Trendy, spíker, redaktor ArtAttacku, milovník rapu, pizze & nápoja Coca-Cola. Moderoval dva a pol roka úspešnú rádio show Príjmi #cveng spolu so Škrupom a Michalom Nemtudom a v úlohe moderátora rôznych aktivít ste ho taktiež mohli vidieť dva roky po sebe na Grape festivale. Zaslúžene vyhral bratislavské kolo Hviezdoslavovho Brooklynu a momentálne chystá vlastnú show. Nechal sa počuť, že na turné prekvapí aj zopár stand-up vsuvkami šitými na mieru. Je to dobrý chalan a áno, už aj on má svoj merch.


Harmonogram:

Diskdžokej Tono S.

Diskdžokej Vec

Vystúpenie Tono S.

Diskdžokej Škrupo

Vystúpenie Vec & Škrupo + hostia

Diškdžokejské trio Vec & Škrupo + Tono S.

Moderátor: Joe Trendy


Časy vystúpení budú oznámené včas a tešíme sa na vašu účasť.

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.eventim.sk/vstupenky.html?affiliate=SL1&fun=erdetail&doc=erdetaila&erid=1869212
Dátum začiatku podujatia: 27. Apríla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Apríla 2017 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Domáce potreby turné 2017 (Vec & Škrupo, Tono S. a Joe Trendy)

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava