Drahosh v Miami Clube

Podujatie Rybník

Drahosh v Miami Clube

V piatok 21.07. v Miami Clube privítame ďaľšie zvučné meno slovenskej klubovej scény. DJ a producent v jednej osobe to je Drahosh, ktorý bude mať u nás svoju premiéru a doplní ho rezident DJ Separatik.

O Drahoshovi:
Drahosh a.k.a. Malocca dobre známy člen teamu Dance Exxtravaganza rádia Europa2 je už od roku 2004 rezidentom Metroklubu Šaľa. V jeho DJských začiatkoch sa venoval hlavne technu, ku ktorému sa v roku 2014 vrátil už pod pseudonymom Malocca, ktorý sa ihneď po predstavení projektu dostal do povedomia svetovej techno špičky Sam Paganini, Carl Cox, D-Unity a iných. Jeho track Whoof sa stále drží v prvej 10. Najlepšie predávaných trackov vydavateľstva Unity Records medzi takou konkurenciou ako je Matt Sassari, D-Unity, Adrian Hour alebo Fabien. Drahosh stále tvorí aj house. Pod týmto menom vydal v roku 2015 rack Atmos, ktorý sa stal ihneď po odštartovaní proma univerzálnym trackom pre DJs o čom svedčí aj to, že do setov ho zaradili hviezdy Paul van Dyk, EDX, Andi Durrant, Renato Cohen a veľa iných.
Leto roku 2015 patrilo jeho pecke Matter Of Time, ktorú ste mohli počuť na každej správnej party a znovu sa do povedomia dostal hit Young People v jeho remixe ešte z roku 2010, ktorý si po 6 rokoch opäť našiel cestu na tanečné parkety. Aktuálne sa môžete tešiť z jeho tanečnej bomby MY BEAT, a DEEPER INSIDE MYSELF, ktoré majú masívny support doma aj v zahraničí.
Drahosh si za ostatný rok zahral popri menách Roberto Capuano, Chocolate Puma, Sander van Doorn, A.Paul, Hot-X, Firebeatz a veľa iných.

Miesto konania podujatia: Club MIAMI Rybník - official, Zelezničná 846, Rybník
Dátum začiatku podujatia: 21. Júla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Júla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2901N 18.5693E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Drahosh v Miami Clube

Meno organizátora: Club MIAMI Rybník - official
Fotografie
Podobné podujatia