DrumPump

Podujatie Banská Bystrica

DrumPump

Zdravíme tancuchtiví priatelia, opäť prišiel čas keď sa o vašu zábavu bude starať mladé zoskupenie DJ-ov z Novohradského regiónu / plus jeden domáci DJ z Bystrice :- ) /. Aj keď je zoskupenie mladé, niektorý jeho členovia sa venujú hudbe a zabávaniu tancuchtivcov už desaťročia .

Hudobné menu bude pestré ,od Rave-u, Jungl-u prejdeme cez rôzne odnože Drum and Bassu až po Tekno, a ktovie ešte aké zákutia elektronickej tanečnej hudby sa rozhodnú naši DJ-i povymetať.

PADRE bude hrať hlavne Ragga Jungle okorenený Oldschool Rave-om a možno zabŕdne aj do Tekna, a to všetko striktne zo svojej vinylovej zbierky ktorú si dlhé roky budoval v Anglicku.

TENTACLE, mladý Lučenský DJ a producent zostane verný tomu čo je jeho srdcu najmilšie, Neurofunku, Liquidu, Hardcoru v skratke Drum n´ Bassu
https://soundcloud.com/tentaclednb

PADAWAN je mladý začínajúci DJ z Rimavskej Soboty,
začínajúci ale dôkladne odskúšaný na našich akciách v Lučenci a okolí, a vie chlapec :- ), má čo ponúknuť. Tiež sa venuje DnB.

LITU je ďalší nováčik medzi zabávačmi tancuchtivcov, jeho láskou je DnB. Podľa jeho slov má rád Deep ale nezľakne sa ani poriadnej hardcore nakladačky. A vraj tiež rád koketuje s experimentami. Toto bude jeho prvé účinkovanie s naším tímom.

BRODA, najostrieľanejší z tejto trojice , dlho pôsobil u našich susedov v Prahe, v Cross Clube bol varený pečený, spolupodieľal sa na rôznych festivaloch, live aktoch a na listinu svojich úspechov si môže pripísať aj účasť na Let It Rolle, bude hrať hlavne Tekno ale neohrdne ani inými žánrami, jeho špecialitkou je že rád kombinuje rôzne štýly, dokonca si na svoj účet pripisuje vznik Techbreaku

Vstup je zadara , čiže si budete môcť dať o jedno ,dve pivá či poldeci viac :- ), s pozdravom mladé zoskupenie Novohradských DJ-ov plus jeden mladý DJ z Bystrice :-)

Miesto konania podujatia: Farhof Art Club, Námestie Štefana Moyzesa 17/A, Banská Bystrica
Dátum začiatku podujatia: 15. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7376N 19.145E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia DrumPump

Meno organizátora: analyzer
Fotografie
Podobné podujatia
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatieRiadená degustácia rumov v Banskej Bystrici
predajňa Svet Nápojov, Švermova 38, Banská Bystrica, Banská Bystrica
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica