Duo Jamaha a hosť Davide Mattioli

Podujatie Trnava

POP-ZÁBAVA pre všetky vekové generácie, to je hudobná skupina DUO JAMAHA (Alfons&Marian) pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1996. V súčasnom zložení v hudobnej skupine pôsobia otec (Alfons) a syn (Marián) Kotvanovci.

Hudobná skupina má na konte 3 zlaté a 3 platinové platne za predaj hudobných nosičov. Ďalej hudobná skupina vydala v Nemecku singlový album s pesničkou ,,Tanz mit mir heute Nacht´´za ktorú dostala ocenenie nemeckého Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Výber piesní tejto hudobnej skupiny je multižánrový pre všetky vekové generácie, ktorý je zárukou skvelej zábavy. Repertoár tvorí vlastná tvorba, okrem vlastnej tvorby nechýbajú ľudové a tanečné piesne, ale aj domáce, zahraničné hity, či moderné remixy.

Vystúpenia DUO JAMAHA sú zamerané na koncertné vystúpenia, zábavné hudobné programy, estrády, svadby, zábavy, oslavy, plesy, firemné večierky, či iné kultúrno-spoločenské akcie.

Kapela v súčasnej zostave pôsobí v televíznych projektoch česko-slovenskej televízie ŠLÁGER TV, kde prezentuje svoje piesne a videoklipy natáčané z domáceho, ale aj zahraničného prostredia.Kapela pôsobí nielen na celom Slovensku, ale aj v Čechách a v zahraničí.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia