Dvojpremietanie filmov The Room a Disaster artist

Podujatie Martin

Dvojpremietanie filmov The Room a Disaster artist

A je to tu! Uvidíte čo ste možno ešte nevideli a ešte veľmi dlho možno vidieť chcieť nebudete... Dva na sevba naväzujúce filmy za sebou... Najprv sa pokúsime vzhliadnuť legendárny The Romm a po ňom ním inšpirovaný snímok The disaster artist, ktorým nahliadneme do zákulisia natáčani filmu The Romm... a že čio to je za film? tuhľa copypaste textík z csfd:
V Česku a na Slovensku poměrně neznámé dílo si v zámoří získalo velkou pozornost publika a kultovní status. Je totiž obecně považováno za jeden z nejhorších filmů, které kdy byly natočeny. Hlavního hrdinu Johnnyho si vystřihl sám Wiseau. Johnny nadevše miluje svou nastávající ženu Lisu (Juliette Danielle). Ta je však s jejich vztahem stále méně spokojená a tak svede Johnnyho nejlepšího přítele Marka (Greg Sestero). Johnnymu se postupně hroutí svět, který se mu za posledních sedm let podařilo vybudovat.
Film přitahuje pozornost milovníků nepovedených snímků pro svůj až komický charakter, špatnou práci s herci a absurdní repliky postav. Wiseau je někdy označován za současného Eda Wooda. Promítání filmu se uskutečňuje za bouřlivých reakcí publika, které nahlas komentuje dění na plátně.

Miesto konania podujatia: Kino Scéna, M. R. Štefánika 54, Martin
Vstupenky: http://www.kinoscena.sk/
Dátum začiatku podujatia: 29. Marca 2018 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 29. Marca 2018 21:30
Pravdepodobné súradnice: 49.0658N 18.9225E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dvojpremietanie filmov The Room a Disaster artist

Meno organizátora: Kino Scéna
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.