EKO FEST - Včelí príbeh

Podujatie Detvianska Huta

EKO FEST - Včelí príbeh

Vedeli ste, že včelám vďačíme za každé tretie sústo potravy? Pomôžme im žiť aj v našom meste. Ako na to? Príďte sa inšpirovať na ďalší EKO FEST s podtitulom Včelí príbeh. V piatok 11. septembra v 365.labb v Banskej Bystrici venujeme tejto populárnej téme celé poobedie?.

EKO FEST odštartujeme prednáškami?:

16.00 – 17.00 VČELY V MESTE
Môžete sa tešiť na Petra Sviteka z mimovládnej organizácie CEEV Živica, ktorý porozpráva o tom, ako každý z nás môže prispieť k tomu, aby sa mestá stali lepším domovom pre opeľujúci hmyz aj ľudí.

17.15 – 17.45 UBYTUJ SA VO VČELÍNE
Čaká vás aj inšpirujúca polhodinka s Dušanom Budinským, ktorý prevádzkuje netradičné ubytovanie - Včelí hotel v Banskej Štiavnici. Ak túžite po oddychu a dotyku prírody v najprirodzenejšej podstate určite vás presvedčí, aby ste vyskúšali apiterapiu.

18.00 – 18.45 MEDOVÉ PERY
Sladké popoludnie bude pokračovať workshopom v spolupráci s NEBALené. Tentokrát si vyrobíme niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej ženskej kabelke: voňavý medovo-vanilkový balzam na pery. Využiteľný ako v lete, tak aj v zime, skvelý na popraskané a vysušené pery. A nie len to, môžete ho využiť aj na akékoľvek suché miesta na koži.
Obmedzená účasť - 15 ľudí.

19.00 – 19.30 SVET BEZ HMYZU
Záver programu EKO FESTu doplní inšpiratívny film SVET BEZ HMYZU od partnera Ekotopfilm SK. Vstup na film je FREE.

Festivalové popoludnie nám spríjemní oddychová zóna, detský kútik a výborná čerstvá káva z našej kaviarne 365.café_LABB. Počas prestávky budete mať možnosť ochutnať rôzne medové výrobky a špeciality.

➡️VSTUPNÉ
Každá prednáška - 2 EUR
Workshop - 2 EUR
COMBO lístok - 5 EUR (2x prednáška, 1x workshop)

Pozývame každého, kto má záujem dozvedieť sa niečo viac o tejto zaujímavej téme. Zoberte partnerov, kamošov, rodinu či známych a príďte na EKO FEST načerpať inšpiráciu ako pomôcť zachrániť naše včely?.

Podujatie organizuje EnviroFuture v spolupráci s LINK CoWorking Banská Bystrica, 365.labb a Social Impact Academy. Podujatie je realizované s finančnou podporou Mesto Banská Bystrica a Active Citizens Fund - Slovakia.

Tešíme sa na VÁS ???

Začiatok podujatia: 11. 9. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 11. 9. 2020 19:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia