EKO MAMA PIKNIK

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: ekomamask@gmail.com
Príďťe načerpať pozitívnu energiu a atmosféru jedinečného podujatia Eko mama piknik v Sade Janka kráľa a Auparku 10.6.2017 od 15:00-20:00h.

Zasúťažte si pri eko hrách, športových aktivitách pre deti a mládež, o ktoré sa postará zakladateľ Klubu Hraj na tie nohy. Na každého víťaza čaká zdravá mlska.
Príďte ohodnotiť pripravené zdravé jedlo v súťaži s Tajomstvo mojej kuchyne, do ktorej sa môžete zapojiť i vy. Každý bod sa počíta, rozhodnite o víťazovi.
Vypočujte si zaujímavé prednášky pre zdraví vývoj detí a celej rodiny s o.z. Mamila, esenciálnymi olejmi Dottera, o.z. Masáže dojčiat, Montemama, o.z. Nesladim a Gabrielou Tuatti
Zahrajte si s Gitarovou akadémiou, vytvorte si ekologické darčeky s Kreatívnymi rukami, či sa nechajte nalíčiť prírodnou bio dekoratívnou kozmetikou Corleour Caramel.
Nevynechajte skvelú zábavu s bublinkovou šou, príďte si prečítať čerstvý výtlačok magazínu EKO MAMA.
Podporte v sebe kreativitu a fantáziu pri štrikovaní a háčkovaní. Spolu vytvoríme hebké dečky pre predčasne narodené deti s o.z. Malíček.
Zacvičte si jógu s Katy a Premena

Vychutnajte si zdravé pochúťky, nakúpte si ekologické výrobky pre starostlivosť o svoju rodinu, či domácnosť v NC Aupark pri detskom ihrisku.

Podrobnejší program zverejníme čoskoro.

Tešíme sa na vás, piknikujte s nami!
Meno organizátora: Eko mama
Fotografie
Podobné podujatia