ELÁN - ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ

Podujatie Bratislava

ELÁN - ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ

28.10.2016 o 18.00 h

Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava

ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ: ELÁN V BRATISLAVE a KOŠICIACH PO 30 ROKOCH VZKRIESI SLÁVNY ALBUM HODINA SLOVENČINY

Najpopulárnejšia slovenská kapela Elán sa po úspešnom predpredaji na české halové turné a obrovskom záujme fanúšikov rozhodla vrátiť na veľké pódium aj v Bratislave a Košiciach. V piatok 28. októbra a v nedeľu 30. októbra vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a v Steel Aréne v Košiciach.

Má k tomu niekoľko dôvodov: na jednej strane si pripomína 30. výročie vydania úspešného albumu Hodina slovenčiny a zároveň plánuje fanúšikom predstaviť tie najlepšie pesničky z aktuálne skvele prijatej nahrávky Živých nás nedostanú. Dvojhodinový program doplnia najväčšie hity kapely, bez ktorých sa dá vystúpenie Elánu len ťažko predstaviť.

Jesenné halové turné kapela nazvala Živých nás nedostanú. Okrem názvu nahrávky sloganom odkazuje aj na to, že po 48 rokoch na scéne a vážnej dopravnej nehodne frontmana stále dokáže v plnom nasadení odohrať dvojhodinové koncerty. „Koncom 60. rokov začínalo spolu s Elánom ďalších 200 nových kapiel. Dnes ich je tu z našej generácie len pár. Po rokoch vieme, že tajomstvom dlhovekosti hudobnej skupiny je to, že musí jednoducho vydržať. A tí ostatní to nedokázali. Postupne sa upili alebo unavili, pohádali a rozpadli. My dúfame, že nás živých nedostanú,“ hovorí Jožo Ráž.

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava
Tekutá história Bratislavy
Overené podujatieTekutá história Bratislavy
Bratislava-Staré mesto, Bratislava