Electricity

Podujatie Bratislava

Electricity w/ B-Complex @KC Dunaj~

Poriadne silná dávka klubovej energie priamo do našich uší! Nabite sa kvalitným drum&bassom, zlomenými beatmi či technom, ktoré budú počas noci pumpovať traja ostrieľaní DJi B-Complex, Jimmy Pé a Kevi Anavi.

B-Complex
je projekt talentovanej producentky Matie, ktorá k štandardne silným stránkam drum&bassu pridáva chytľavé melódie a “hru s farbou” sprievodných zvukov a harmónií. Vďaka veľmi úspešnému songu Beautiful Lies, ktorý vyšiel na labeli Hospital Records, sa jej podarilo preraziť aj za hranicami Slovenska. Tento úspech nasledovali ďalšie releasy na labeloch Santorin a Spearhead a pozvanie na Hospitality in Matter v roku 2009, kde mohla ukázať svoje schopnosti pokuté hraním na párty doma a v Česku. Odvtedy si ako medzinárodne známa DJka zahrala v UK, Švajčiarsku, Nemecku, Holandsku, Austrálii či na Novom Zélande.

Jimmy Pé
je kreatívny prieskumník zlomených beatov, ktorý v súčasnosti patrí medzi najvychytenejších interpretov elektroniky u nás. Jimmy Pé má na konte debutový album
Insomnia a viacero EP a remixov, najnovším kúskom je Masika EP. Vystúpil na viacerých festivaloch, získal cenu Radio_Head Awards, predskakoval menám ako Daedelus či DJ Gaslamp Killer a vyhral DJskú súťaž Red Bull Thre3style.

Kevi Anavi
je DJka a producentka, ktorá má na konte EP Lost Frequencies. Jej produkcie sa vyznačujú minimálnymi beatmi, šokujúcimi zvukmi a rollujúcimi basovými linkami v kombinácii s emocionálny či temným spevom. Kevi je však aj známa DJka, ktorá svoje úderné sety roztočila v mnohých kluboch po celom Slovensku, ale aj v UK, Česku, Rakúsku a Nemecku.

9. 12. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, Metropola online, Erasmus Student Network Slovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electricity w/ B-Complex @KC Dunaj~

Meno organizátora: Electricity
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
MAXIM GALKIN
Overené podujatieMAXIM GALKIN
STARS auditorium, Bratislava
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Edison Park, Bratislava
Bratislavský Kaviár aprílový
Overené podujatieBratislavský Kaviár aprílový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava