Electro Swing Night 2017

Podujatie Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Tanečná harmónia klubovej elektroniky a elegantného swingu sa opäť prevedie v plnej sile! Vstúpte do našej tančiarne a nechajte sa strhnúť electro-swingovou smršťou v podaní DJov Mr. Harvey Miller & Liero the Sax, Max W. a Moustache Pete.

Mr. Harvey Miller (AT)
je rakúsky DJ, ktorého inšpirujú rôzne a netradičné žánre od electro swingu, cez 20-te roky až po Jackin. Vo svojich setoch všetko mieša dokopy, aby vytvoril skvelú atmosféru. Mr. Harvey Miller teší svojími groovy setmi rádio reláciu Tanzmitmir na FM4 a je jeden z prvých rezidentov legendárneho Cirque de la Nuit.

Liero the Sax (AT)
je hotový kúzelník zo saxofónom zo susedného Rakúska. Liero dokáže každému momentu dodať tú pravú melódiu. Svojím hravým štýlom vie excelentne doplniť DJský set zábavným kontextom.

Max W. (CZ)
to je electro swing s nezameniteľným rukopisom, vkusom a nadhľadom. Max W. je známy z viacerých českých klubov aj festivalov, má výnimočný cit pre výber a mix trackov. Jeho sety sú spojením tradičného swingu a modernej tanečnej hudby. Je vyznávačom skôr tvrdšej a údernejšej línie electro swingu, ale vie zahrať aj jemný set plný veselých melódií. Na jednom pódiu vystupoval s Parov Stelar Band, Caravan Palace, Bart & Baker, Swingrowers či Le Chats de Nuits.

Moustache Pete (CZ)
je zlínsky DJ, ktorý najprv prepadol štýlu reggae, vďaka ktorému si zahral na stovkách akcií doma i u nás na Slovensku. Neskôr začal prevádzkovať kaviareň a hudobný bar Blok 12 Cafe, v ktorom vzniklo jeho alter ego ulietavajúce si na swingu, balkáne či latine.

10. 2. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava