Electro Swing Night 2018

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.swingtime.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Lahodné spojenie šantivého swingu z 30. rokov a klubovej elektroniky súčasnosti! Nechajte sa ovládnuť energiou tančiarne, ktorá rozhúpe vaše boky v rytme hravých rytmov. Electro-swingový koncert odpáli kapela White Melon a do tanca zahrajú aj DJi Pat Poree a Stell The HepCat.

White Melon
je mladá kapela z Trnavy, ktorú tvorí šestica talentovaných hudobníkov. Jej alfou a omegou je energický electro swing, pri ktorom žiadny poslucháč nezostane len tak sedieť. Ich piesne z rokov minulého storočia sú pretkané hudobnými kreáciami, doplnené o elektronické prvky a nezameniteľný hlas speváčky.

Pat Poree (AT)
je rakúsky DJ, ktorého zmes electro swingu, house-u a break beats dokázali zapôsobiť na tisíce fanúšikov projektu Parov Stelar, ktorý si ho v minulosti zavolal na turné. Jeho rozsiahlemu hudobnému spektru nechýba sviežosť moderného klubu ani festivalová kultúra.

Stell The HepCat
je DJka, ktorá vo svojich setoch hravo kombinuje hot jazzové kúsky éry zlatej éry, melódie big bandov a úžasných černošských interpretov, no aj energický neoswing a melodický electroswing.

13. 4. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 13. Apríla 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Apríla 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Meno organizátora: Swing Time
Fotografie
Podobné podujatia