Electro Swing Night @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Stačí len pár sekúnd a už ho máte v krvi. Ľúbivé a chytľavé spojenie swingu a jazzu s modernou elektronikou je tá správna párty infúzia. Čistou energiou a údernou hudbou nás vtiahne na parket kapela Mydy Rabycad a naše nôžky pekne vyobracajú DJi Marionette a Dayd.

Mydy Rabycad (CZ)
je najlepšia swingová kapela u našich západných susedov. Štvorici talentovaných hudobníkov učaroval zvuk klasického jazzu a swingu v spojení s elektronickou hudbou, pretože ide o živú a tanečnú muziku. V roku 2013 vydala kapela svoje prvý album Let Your Body Move, neskôr k nemu pridala druhú platňu - Glamtronic.

DJ Marionette (CZ)
je elegantný a usmievaný milovník elektronickej hudby, v ktorého setoch nikdy nechýba svižný electroswing. Marionette pri hraní hľadá funky zvuk a oblúkom sa vyhýba nudným a monotónnym trackom. Spolupracoval a spolupracuje so saxofonistami, trúbkarmi, akoredonistami a ďalšími hudobníkmi.

DJ Dayd
vo svojej tvorbe kombinuje predovšetkym módny electro swing s prvkami elektronickej tanečnej hudby a melódie legendárnych jazzovych bigbandov. V jeho podaní nás čaká tancovačka na plné obrátky, buďte na to pripravení!

10. 12. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave, jazzpark.sk - Jazz, Funky & Blues, ESN Comenius University Bratislava

---------------------------------------------
FOR ENGLISH SPEAKING FRIENDS

It takes only couple of seconds and it´s in your blood. Lovely and catchy mix of swing and jazz with modern electronic is the right party fussion. Band Mydy Rabycas will take us to the dancefloor by the pure energy and strong music and DJs Marionette and Dayd will exhaust your feet.

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Decembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava