Electro Swing Night

Podujatie Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Vyleťte do párty sfér, v ktorých sa miesi swing s elektronikou v hustý tanečný dážď! Osviežte sa pozitívnou hudobnou prietržou v podaní formácie MoveBreakers a svojráznymi, hravými, klasickými aj novátorskými setmi DJov Swing Garden a Dr. Zeppelin. Bude to svižné, bude to zábavné a bude to záživné!

MoveBreakers (live)
je český hudobný projekt, ktorý v prvom rade vychádza z electro-swingu, ale pracuje aj s ďalšími žánrami elektronickej hudby. Túto netradičnú kapelu, ktorej základom sú loopy, sample, beaty a silná basová linky, vedie výrazný spev. Ten sprevádza harmónia dychovej sekcie okorenená energickou hrou na akordeón. Pripravte sa na pozitívnu hudobnú bombu, ktorá pekne rozhýbe vaše boky.

Swing Garden (CZ)
je statný dlháň s jemnou dušou a trakmi na správnom mieste. Keď vás chytia jeho DJské sety, už sa vás nepustia. Servíruje svojrázne a hravé mixy tradičného jazzu, swingu a rock'n'rollu s prechodom k modernému electro-swingu, funky a latino.

Dr. Zeppelin (CZ)
je DJ z Ostravy, ktorý sa nebojí na parket vlietnuť s rýdzo klasickými swingovými piesňami. Včas však dokáže vycítiť, kedy je tá správna chvíľa preladiť na tvrdšie electro-swingové frekvencie. Pripravte sa na odlet, jeho rovné beaty vás s ľahkosťou vzducholode vynesú do tanečného neba.

9. 6. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Rádio FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave, ALTERNATION.sk

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Júna 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava