Electro Swing Night

Podujatie Bratislava

Electro Swing Night @KC Dunaj~

Swingová tančiareň 30. rokov s energiou súčasnej klubovej scény! Hedonistický večer vráti swing a jazz späť do tmavého klubu na preplnený tanečný parket, aby sme mohli uniknúť z reality do sveta svižných a hravých rytmov. Electro-swingový koncert odpáli kapela White Melon a svoje sety ponúknu Troy Savoy a Billy Hopp feat. Saxo Johan.

White Melon
je kapela, ktorú tvorí šestica talentovaných hudobníkov. Jej alfou a omegou je energický electro swing, pri ktorom žiadny poslucháč nezostane len tak sedieť. Ich piesne z rokov minulého storočia sú pretkané hudobnými kreáciami, doplnené o elektronické prvky a nezameniteľný hlas speváčky.

Troy Savoy (AT)
ako DJ začínal s hip-hopom, jazzom a bluesom, ale neskôr sa jeho štýl obohatil aj o breaktbeat, house a techno. Jeho sety sú plné prekvapení a silných energických momentov. Okrem klubových hraní sa môže pochváliť aj supportom pre mená ako Alice Francis, Swingrowers, Dunkelbunt, Grant Lazlo či Jamie Berry.

Billy Hopp feat. Saxo Johan (CZ)
Usmievavý džentlmen, electroswingový gavalier, priaznivec medzivojnovej hudby a solídneho jednania. Rezidentný DJ preslávenej tančiarne na Novej scéne, ktorá oslovuje ľudí svojou eleganciou a štýlom. Večer vystúpi so saxofonistom Johanom, ktorý vyniká nielen osobitým saxofónovým kumštom, ale aj dokonale zvládnutou improvizáciou.

20. 10. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 20. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Electro Swing Night @KC Dunaj~

Meno organizátora: Swing Time
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava