ENDLESS MAIN - Bardrock 2017

Podujatie Bardejov

ENDLESS MAIN - Bardrock 2017

ŠTART 21:30

Zvolenčania ENDLESS MAIN sa úspešne popasovali so strasťami, ktoré ich sprevádzali od vydanej prvotiny a po šesťročnej albumovej odmlke nám ponúkajú novinku „II“. Tá jednoznačne dáva najavo, že chalanom sa podarilo nielen úspešne vystrábiť, ale aj prísť s materiálom opäť raz silnejším a prepracovanejším, ako tomu bolo naposledy.


Už ani nie je dôležité, či tými starosťami boli personálne zmeny v kapele, alebo bežné ľudské problémy doliehajúce na partiu a jej hudobné angažovanie. Tým čo sa predsa ráta je práve novučičký zásek, ktorý sa náramne podaril. Veď už aj ich albumová prvotina „Sea of Lies“ priniesla kompaktný a sympatický materiál, ktorý nemálo odkazoval na ranné momenty SYMPHONY X i ponúkol pár neoklasických inštrumentálnych zážitkov. Dostalo sa nám aj istej výpravnosti vďaka prítomným orchestráciám, tie mi v niektorých momentoch evokovali majstra Basila Poledourisa (napr. hudba k filmu „Barbar Conan“).


Novinka ide dokonca ďalej, v porovnaní s minulým zásekom poteší plnší, intenzívnejší a hlavne dravší zvukový odev. Ako chalani aj sami tvrdia, opätovnými inšpiráciami boli metalové grupy NEVERMORE, EVERGREY a už spomenutí americkí progresívni kúzelníci. Samozrejme, v hudbe sem-tam cítiť inšpiráciu týmito uvedenými spolkami, album „II“ však ide svojou cestou. Nadupaný power metal vystlaný agresívnymi riffmi, silovou rytmikou je ozvláštnený progresívnymi prvkami so všakovakými odbočkami. Nenechá sa obmedzovať žánrom power metalu ako takým, ale sem-tam odskočí aj ku agresívnejším odnožiam.

Miesto konania podujatia: Bardejovský Jarmok, Radničné námestie / Štefánikova, Tarasa Ševčenku Mlynská, Dlhý rad , Slovenská ulica Krátky rad, Bardejov
Dátum začiatku podujatia: 25. Augusta 2017 00:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Augusta 2017 00:00
Pravdepodobné súradnice: 49.335N 21.2942E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ENDLESS MAIN - Bardrock 2017

Meno organizátora: Endless Main
Fotografie
Podobné podujatia