ERROR FEST 2022

Podujatie Bratislava

ERROR FEST 2022

V dňoch 25. a 26. novembra sa v Pistoriho paláci na Štefánikovej 25 v Bratislave uskutoční 16. ročník Medzinárodného festivalu bezdomoveckých divadiel „Error 2022“. Počas dvoch dní sa verejnosti predstavia divadlá z krajín V4.

Tento ročník medzinárodného divadelného festivalu priblíži širokej verejnosti rôzne bezdomovecké a iné zaujímavé divadelné súbory. Okrem slovenských sa budú v Pistoriho paláci v Bratislave hostiť divadelné skupiny zo všetkých krajín Vyšehradskej štvorky a niekoľko špeciálnych hostí. Vítaní sú všetci, ktorí majú odvahu prezentovať svoje pohľady a skúsenosti s týmto svetom.
Medzinárodný festival bezdomoveckých divadiel Error je jediný festival v Európe zameraný na divadlá, v ktorých hrajú ľudia bez domova a inak sociálne vylúčení či znevýhodnení ľudia. Vytvára priestor, kde môžu divadelné zoskupenia pracujúce s marginalizovanými skupinami obyvateľstva prezentovať širokej verejnosti originálne divadelné predstavenia. Zviditeľňuje sociálne témy, prispieva k prekonávaniu stereotypov a predsudkov, ktoré voči ľuďom bez domova a inak znevýhodneným osobám existujú, a pomáha pri ich resocializačnom procese a inklúzii.

12:00

Fotografie
Podobné podujatia