Evanescence (US)

Podujatie Trnava

Najväčšia gothic rock/metal, sympho metal inštitúcia prvýkrát na Slovensku. Po dlhšej prestávke na európskom kontinente sa Evanescence vyberajú na svoje turné a jednou z mála zastávok v Európe sa stalo aj Slovensko.

Evanescence majú na konte 3 štúdiové albumy, jeden live album a Synthesis z roku 2017, ktorý obsahuje najznámejšie skladby kapely v prevedení so symfonickým orchestrom a aj v novom, odlišnom kabáte od pôvodných verzií. Skupina priebežne pracuje aj na novom albume, absolvuje turné Synthesis v roku 2018 a v roku 2019 odohrá niekoľko amerických vystúpení, najmä na festivaloch, po ktorých sa v septembri objaví nakrátko aj v Európe. Tieto koncerty však budú klasické, rockové alebo metalové, s tou najväčšou energiou, akú takýto koncert môže vyrobiť. Najznámejšie skladby budeme mať možnosť počuť na Slovensku naživo exkluzívne  prvýkrát a to v plnohodnotnom, takmer 2 hodiny trvajúcom programe.

Samozrejme, že v tento deň nezahrajú Evanescence v Trnave sami, ale so špeciálnym hosťom alebo dvoma hosťami. Každopádne, na udalosť roka sa treba náležite pripraviť a najmä si zapamätať dátum 7.septembra ! Jedna z posledných letných sobôt bude na Slovensku v znamení svetovej megastar.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia