Excelent Urban Party - Soundsystem Edition

Podujatie Bratislava

Excelent Urban Party - Soundsystem Edition

Re:fresh club v spolupráci s partnerom Excelentom vám prináša pravidelnú urban párty, tentoktrát v špeciálnej soundsystem edícii. Na masívnom zvuku od DUB Settlers HiFi sa postupne vystriedajú chorvátsky Munchies Sound System, česká MC KattyGyal Kenta a francúz Loic DeNiro! Celý večer sa tak bude niesť na vlnách dubu, steppers a digital reggae.

MUNCHIES SOUND SYSTEM (HR)
Relatívne nový sound z Puly v Chorvátsku, ktorý koncom roka 2013 založili dvaja kamoši Filip a Zoki. Najprv dali dokopy hromadu vinylov a potom s pomocou ďalších kamošov z Digitronu, Warrior Charge a Rockers Dub Master Soundu postavili svoj vlastný sound aby šírili pozitívne vibrácie po celej Istrii a ďalej. Sú ovplyvnení hlavne 90's dubom a ich selekcia sa vyznačuje poriadnymi bassmi a prácou s efektami. Na Slovensku sa predstavia po prvýkrát!

https://www.facebook.com/munchiessoundsystem/

KATTYGYAL KENTA & LOIC DE NIRO (CZ/FR)
Kenta je 26-ročná speváčka z Bohumína, ktorá začínala s rapom, ale postupne vystriedala žáner a dala sa na cestu jamajských rytmov. Slovnskému publiku ju netreba veľmi predstavovať, keďže má za sebou už množstvo vystúpení, spoluprác a trackov. Momentálne pracuje na svojom novom albume a u nás sa predstaví po boku francúzskeho vinyl maniaka, zberateľa a selektora Loica de Nira z francúzskeho Toulouse. Okrem iného má za sebou 15-ročné pôsobenie v Londýne, kde stihol spolupracovať s množstvom zvučných mien a labelov reggae a dub scény. Momentálne pôsobí v Čechách.

https://www.facebook.com/pg/KattyGyalKenta/about/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/pg/LoicDeNiro/about/?ref=page_internal

DUB SETTLERS HIFI (SK)
Spolok audiošialencov z Bratislavy, ktorý sa po rokoch činnosti na reggae scéne rozhodol postaviť svoj vlastný soundsystem. Členovia majú na konte úspešné projekty ako Respect Vibration Sound, Foolproof Riddims, Get Garden, či obľúbený indoor festival Flight to Jamaica. Za svoje krátke pôsobenie sa početná partia vychýrila kvalitnou selekciou, obrovským zvukom a vždy chytľavou party, ktorú rozbehla v mnohých mestách, kluboch, či na viacerých domácich a zahraničných festivaloch po boku rôznych zvučných mien zo scény. Okrem kvalitného zvuku vedia ponúknuť aj solídnu selekciu dubu, rootstepu, digital reggae a roots reggae okorenenú vlastnými produkciami.

Vstup: 3€

Partneri: Excelent, Citylife.sk, Rádio FM, Reggae & Dancehall Slovakia
-----------------------------------------------------------------

Miesto konania podujatia: Re:fresh club, Ventúrska 5, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1426N 17.1064E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Excelent Urban Party - Soundsystem Edition

Meno organizátora: Re:fresh club
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava