ExperiDance: BENÁTKY...MOJA VÁŠEŇ

Podujatie Bratislava

ExperiDance: BENÁTKY...MOJA VÁŠEŇ

Svetoznáme tanečné divadlo ExperiDance z Budapešti prichádza po prvýkrát na Slovensko s veľkolepou tanečnou show. Hudobno-tanečné predstavenie je určené všetkým divákom bez ohľadu na jazykové znalosti. 

Po búrlivom živote rakúskej cisárovnej SISSI, ktorú mali diváci môžnosť vidieť minulý rok na javisku v Dome kultúry Ružinov, prichádza tento krát do Ružinova hudobno - tanečný príbeh v podaní viac ako 60-tich účinkujúcich divadla ExperiDance. Príbeh plný romantiky a lásky sa odohráva v talianskom meste Benátky.

„ExperiDance - Benátky, moja vášeň“ prenáša divákov do prostredia benátskeho karnevalu a temných kanálov kultového mesta na Jadrane. S nádhernými kostýmami, pôsobivými choreografiami a zaujímavým príbehom predstaví ExperiDance novú produkciu na medzinárodnej úrovní, ktorú môžete zažiť jedine 24. apríla 2019 v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28, o 19.00 h.

Atmosféra z Benátok sa prináša na pódium prostredníctvom svetelných efektov, obrazcov a tanca, ktorý rozpráva o láske, túžbe a rozchodoch. Divák sa tak prenáša do očarujúcich Benátok plného barokových prvkov a ocitne sa tak na námestí San Marco. V neposlednom rade nesmie chýbať na pódiu to najhlavnejšie čo patrí ku Benátkam: láska.

Podujatie podporili mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov. Reklamným partnerom predstavenia je SLOVNAFT, a.s.

„Tanec a hudba je univerzálny jazyk a preto si toto predstavenie vychutná každý divák“, hovorí riaditeľka Cultus Ružinov, Andrea Kozáková.

24
Apr 2019
19:00

DK Ružinov - Veľká sála, Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia