Faldays 2017

Podujatie Nitrianske Rudno

Faldays 2017

V poradí štvrtý oficiálny zraz F.A.L. clubu Slovakia avšak prvý krát pod názvom FALDAYS v spojení s Fiat Stilo club Slovakia sa uskutoční v Sobotu 10teho Júna v areály campingu v obci Nitrianske Rudno v prírodnom prostredí vedľa priehrady.

Prineste si stany, grily, všetko pre vaše pohodlie počas campovania, ale hlavne dobrú náladu a úsmev.
V prípade, že sa chcete zúčastniť zrazu, ale nechcete campovať, je možné ubytovať sa v penzióne Normandia vedľa areálu autocampu, najlepšie po telefonickej rezervácií.

V priestoroch areálnu sú prístupné hygienické a reštauračné zariadenia.

Súťažiť sa bude v "disciplíne" SHOW&SHINE voľným štýlom. To znamená, že každý návšetvník akcie, dostane pri vstupe do areálu 4 hlasovacie nálepky, ktoré sa lepia na čelné sklo vozidla, ktoré sa nachádza na zraze a tie nalepí na auto, ktoré sa mu najviac páči. Súťaží sa o tri najkrajšie Fiaty, tri najkrajšie Alfy Romeo, tri najkrajšie Lancie a najkrajšie Fiat Stilo na zraze. Spolu bude 10 výherných miest odmenených víťaznými pohármi a vecnými cenami. Takže vyvariť podbehy a nahodiť puklice! Hlasovanie bude zahájené o 18:00 v Sobotu, šetrite si nálepky, kým príde čo najviac aut, aby Ste svoje rozhodnutie nepremárnili! Vyhlasovanie víťazov, opis vozidiel a odovzdávanie cien sa začne o 19:30.

Po vyhlásení víťazov sa budú žrebovať čísla aut, resp. číslo každého auta, ktoré navštívilo akciu o vecné ceny. To znamené, že každé auto, ktoré sa dostaví na zraz môže na základe svojho poradového čísla niečo vyhrať (napr. štartovacie káble, tričko a pod).

Po ukončení odovzdávania cien o 21:30 sa uskutoční ohnivá šou za hudobného doprovodu v podaní Rudolfa Hodeka alias Jimmyho, ktorého možno poznáte aj vďaka bratskému Fiat klubu v CZ.

Na zraze sa budú dať tiež zakúpiť, prípadne objednať nálepky a merch, ktorý bude skladom.

V celom areály je najvyššia povolené rýchlosť 20km/h! Zákaz vedenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu!

Porušenia pravidiel, prípadne výtržnosti budú riešené zásahom POLÍCIE!

Vstupné: 5€/auto, počet osôb neobmedzený.

Prípadné návrhy na zlepšie akcie píšte na nástenku.

Miesto konania podujatia: Nitrianske Rudno priehrada, Nitrianske Rudno
Dátum začiatku podujatia: 10. Júna 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Júna 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8041N 18.4767E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Faldays 2017

Fotografie
Podobné podujatia
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou