FALDAYS 2020

Podujatie Nitrianske Rudno

FALDAYS 2020

V poradí siedmy oficiálny zraz klubu F.A.L. club Slovakia- majiteľov, priaznivcov a fanúšikov talianských aut pod názvom FALDAYS 2020 sa uskutoční v Sobotu-Nedeľu 22.-23. Augusta 2020 v areáli campingu obce Nitrianske Rudno v prírodnom prostredí vedľa priehrady, komunikačne spojeným s priľahlým letiskom obce Dlžín.

Zraz je možné navštíviť aj na autách iných značiek, ktoré budú mať z hľadiska dramaturgie zrazu vyčlenené vlastné vedľajšie parkovisko. Majiteľia týchto značiek môžu samozrejme campovať a tráviť čas v časti vyhradenej pre hlavné značky, čo znamená, že vstup je absolútne neobmedzený! Parkovanie a campovanie bude tento krát opäť sústredené na pláži pri priehrade ako tomu bolo aj predošlé ročníky (okrem 2019).
Prineste si stany, grily, všetko pre vaše pohodlie počas campovania, ale predovšetkým dobrú náladu a úsmev.
V prípade, že sa chcete zúčastniť zrazu, ale nechcete campovať, je možné ubytovať sa v penzióne Normandia vedľa areálu campingu, najlepšie po telefonickej rezervácií alebo v chatkách campingu.


ČASOVÝ HARMONOGRAM

10:00
Otvorenie areálu campingu a zahájenie akcie

12:00-12:30
Sústredenie na spoločný odchod na priľahlé letisko

12:30
Zahájenie spoločného odchodu na prilahlé letisko

12:45-14:00
Pretekanie vo voľných (nemeraných) šprintoch na letisku

14:00-14:30
Pretekanie v meranom slalome na letisku. Súťažíme o tri najrýchlejšie časy v slalome, ktoré budú odmenené víťazným pohárom a vecnou cenou.

14:40
Návrat do campu

16:00-17:30
Spanilá jazda, trasa 33km, viď mapka.

17:30
Zahájenie hlasovania v súťaži SHOW&SHINE voľným štýlom .
To znamená, že každý návštevník akcie, dostane pri vstupe do areálu hlasovací formulár, kde napíše číslo auta, ktoré sa mu najviac páči. Tento formulár neskôr vloží do hlasovacej urny na to vyhradenej. Súťaží sa o tri najkrajšie autá na zraze. Hlasovanie bude zahájené približne o 18:00 (podľa návratu zo spanilej jazdy) v Sobotu, šetrite si formuláre, kým príde čo najviac aut, aby ste svoje rozhodnutie nepremárnili! Tri najkrajšie autá budú odmenené víťazným pohárom a vecnou cenou.

VÝMENA KOLESA NA ČAS
Súťažíme o najrýchlejší čas vo výmene kolesa vybraného auta, ktorý bude odmenený vecnou cenou.

NAJSTARŠIE AUTO ZRAZU
Tento rok dáme možnosť ukázať sa nie len vizážou auta, ale aj jeho vekom, prihliadajúc na stav. Najstaršie auto bude odmenené trofejou a vecnou cenou.

NAJVZDIALENEJŠÍ ÚČASTNÍK
Ako motiváciu a zároveň prejav našej vďaky odmeníme vecnou cenou aj účastníka, ktorý bude na zraz merať najdlhšiu cestu.

19:30-21:00
Vyhlasovanie víťazov v jednotlivých kategóriach, opis víťazných aut a odovzdávanie cien.

DÔLEŽITÉ INFO !!!
Pred návštevou letiska je potrebné dostaviť sa do campu a získať tak číslo svojho auta, informačnú brožúru a pod! Letisko a camp sú komunikačne prepojené trasou trvajúcou do 5min. Zraz bude prebiehať aj v Campe počas času vyčleneného pre letisko, to znamená že od 12:30 do 14:00 sa môžte zdržiavať ako v campe tak na letisku. Po 14:00 sa letisko zatvára a celé konanie sa tak sústreďuje na areál campu. Doporučujeme prísť sa rozložiť a nájsť si miesto v Campe ešte pred návštevou letiska. Spoločný odchod viď. časový harmonogram (nie je podmienkou!), presúvanie je možné aj individuálne. Trasa camp-letisko viď. mapka.
V priestoroch areálu sú prístupné hygienické a reštauračné zariadenia.
V celom areáli campu a letiska je najvyššia povolená rýchlosť 20km/h (okrem dráhy)! Zákaz vedenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu a omamných látok počas celého trvania akcie na ktoromkoľvek mieste diania! Počas spoločného príchodu aj odchodu z letiska a hlavne počas spanilej jazdy sa riadime dopravnými predpismi, nepredvádzame sa a jazdíme maximálne kludne bez ukazovania sa!!!
Účastníkov žiadame o poriadok a čistotu areálov. K dispozícií budú smetné koše.
Porušenia pravidiel, prípadne výtržnosti budú riešené zásahom POLÍCIE!
Celú udalosť, hlavne v oblasti letiska navštivujete na vlastné riziko!
Vstupné: 5€/osoba.

V PRÍPADE VEľMI NEPRIAZNIVÉHO POČASIA SA UDALOSŤ PRESUNIE NA NASLEDOVNÝ VÍKEND 29/30 AUGUSTA!
Celý harmonogram akcie zostane zachovaný. O prípadnom presunutí budete informovaný prostredníctvom tejto udalosti na Facebooku.

Tešíme sa na Vás v mene celej rodiny F.A.L.- Fiat/Alfa Romeo/Lancia!
Váš F.A.L. team

www.FALCLUB.sk
www.CAMPINGRUDNO.sk

Partneri:
www.CRAFT-STUDIO.sk reklamná agentúra
www.banex.sk BANEX AUTODIELY S.R.O.
www.monteweby.sk

fotoreport: STUDIO VIKTORIA
videoreport: FILIP FABO

Začiatok podujatia: 22. 8. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 23. 8. 2020 13:00:00
Fotografie
Podobné podujatia