Farmár - tradície a zvyky

Podujatie Hniezdne

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy, Podujatia pre deti, Výstavy a veľtrhy
Web organizátora:
www.nestvillepark.sk
Ďalšie podujatia v meste Hniezdne

Posledný augustový víkend, ktorý pripadne na 29. – 30. augusta 2020, usporiada Združenie Spiš v spolupráci s Nestville Park farmárske podujatie pod názvom Farmár – Tradície a zvyky. Cieľom organizátorov je predstaviť verejnosti výsledky práce našich poľnohospodárov, chovateľov, farmárov, spracovateľov i drobných remeselníkov a poďakovať sa za ich záslužnú prácu, ktorú vykonávajú denno-denne bez ohľadu na počasie, piatok či sviatok, deň či noc.

 

Podujatie bude obohatené o výstavu viac než tisíc králikov na celoslovenskej úrovni, sokoliarske vystúpenia, prezentáciu hovädzieho dobytka, frízskych koní, oviec a kôz či výstavu poľnohospodárskej techniky. V priestoroch Nestville Parku budú opäť prebiehať Tradičné trhy zamerané predovšetkým na prezentáciu a propagáciu pravých slovenských výrobkov od regionálnych producentov, ktoré budete môcť nielen ochutnať, ale aj zakúpiť. Tradičné ľudové remeslá budú prezentovať zruční výrobcovia z nášho okresu.

O dokonalý zážitok sa postará Nestville Rodeo Show, počas ktorej si jazdci na koňoch a dokonca aj na býkoch zmerajú svoje sily v atraktívnych disciplínach.

Meno organizátora: Nestville Park
Fotografie
Podobné podujatia