FASBUK

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kino
Web organizátora:
www.naperone.sk
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: production@naperone.sk
"Inscenácia Fasbuk je autorskou mozaikou minipríbehov s výraznými pointami. Burgrova režijná koncepcia je vystavaná na dôraznom hereckom uchopení postavičiek a jednoznačnom textovom odkaze. Diváci sa môžu tešiť na ucelenú generačnú výpoveď, dalo by sa povedať až spoveď o nás samých. To všetko však napriek tvrdosti vypovedaného a videného, jemne a láskavo. A to je na celom predstavení to, čo ho posúva s ľahkosťou smerom k divákom.”
Hana Rodová recenzentka časopisu KOD - Monitoring divadiel na Slovensku [online], 31. 12. 2012 

"FASBUK is an original mosaics of mini-stories with intense climaxes. Burgr's directorial concept is built on stout actors' grip on the characters and clear textual message. Viewers can look forward to a generation's statement, almost a confession about ourselves. All of that, despite the harshness of the confession, shown gently and gracefully.“
Hana Rodová, reviewer at KOD - The Monitoring of Theatres in Slovakia (online) 31. 12. 2012 

Predstavenie vzniklo s použitím textu Jany Micenkovej "Veľký šváb na facebooku" oceneného v rámci súťaže "VEJK AP!2" a úryvku z textu A.P. Čechova “Čajka”. V lete 2015 bolo s úspechom predstavené na festivale Hotbed v Anglickom Cambridge, ktorý sa zameriava na uvádzanie new writing theatre. Predstavenie je uvádzané s anglickými titulkami, obsahuje expresívne výrazy. 

The play based on the texts by Jana Micenkova "Big cockroach on facebook" awarded in "VEJK AP!2" competition and a fragment from A.P. Chekhov's "Seagull". In the summer 2015 the play was successfully presented at the festival in Cambridge, England , which focuses on putting new writing theatre . Staging contains expressive content. It is optional to stage with english subtitles.

autor/author: Ľubo Burgr a NA PERÓNE 
účinkujú/featuring: Peter Kočiš, Zuzana Psotková, Jana Wernerová
dramaturgia/dramaturge: Ľubo Burgr a NA PERÓNE 
hudba/music: Ľubo Burgr a výber
svetlo/lights: Ondrej Balog
zvuk/sound: Palko Matia
anglický preklad/translations: Barbora Tóthová
réžia/director: Ľubo Burgr
trvanie/running time: 50 minút

********************************************************************
Vstupné/tickets: 6,00 / 4,00/ 2,00 € (dospelí / študenti, ZŤP, dôchodcovia / študenti konzervatórií)

Vstupenky si môžete rezervovať na production@naperone.sk / You can book your tickets , and get more information on: production@naperone.sk.

Vyzdvihnúť si ich môžete najneskôr 30 min. pred predstavením na recepcii pri vstupe z dvora, alebo inokedy v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 19:00 na INFO POINTE, ktorý sa nachádza na vstupe z Gorkého ulice č. 2.
Meno organizátora: divadlo Na Peróne
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.