Fashion podnikanie

Podujatie Bratislava

Fashion podnikanie

Šaty, šperky, čiapky, tašky či vaky! Podnikanie s módou patrí bezpochyby k tým najatraktívnejším a najlákavejším predmetom podnikania. Hoci biznis v tejto oblasti ponúka široké možnosti realizácie a veľkú dávku potešenia, má aj svoje nástrahy. Prostredníctvom našej aktivity vám chceme priblížiť všetky dôležité aspekty fashion podnikania a motivovať vás k realizácii vlastných nápadov. Strávte jesenné popoludnie v príjemnej atmosfére a príďte si vypočuť príbeh mladej podnikateľky, ktorá svoj školský projekt premenila na podnikanie. Čo ju motivovalo začať podnikať? Aké boli jej začiatky a ako si postupne vybudovala úspešný biznis?

KTO SA VÁM PREDSTAVÍ?

DOMINIKA PODOLANOVÁ a jej projekt WAKI VAKY, ktorý vznikol v rámci projektu „Rozvoj podnikateľských zručností v medzigeneračných tímoch“. Jej podnikateľský koncept spočíva vo výrobe vakov na chrbát z recyklovaných látok. Dominika je súčasťou kampane Fashion Revolution a snaží sa o to, aby jej podnikanie bolo zodpovedné a udržateľné. Dnes má objednávky dokonca aj z krajín ako sú Holandsko a Nový Zéland.

KEDY?
24.10.2017, 17:00 – 20:00
KDE?
Slovak Business Agency
Národné podnikateľské centrum
Coworking NPC
Karadžičova 2
Twin City Blok A
811 09 Bratislava

REGISTRUJTE SA TU: http://bit.ly/2yUUIfX

Ukončenie registrácie: 23.10.2017

Motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj.
Kód projektu ITMS2014+ 313041I861

PODMIENKY: Účastník musí byť fyzická osoba nepodnikateľ s trvalým pobytom v Bratislavskom kraji.

*Výnimku spomedzi fyzických osôb – nepodnikateľov tvoria cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením / záznamom o prechodnom pobyte na území Bratislavského samosprávneho kraja alebo študenti s trvalým pobytom mimo územia BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít / vysokých škôl / stredných škôl sídliacich a pôsobiacich na území Bratislavského samosprávneho kraja.


1. Prečo iba Bratislavský kraj?
Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, Hlavná aktivita č. 1 - Národné Podnikateľské Centrum v BSK, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja. Semináru sa môžu zúčastniť fyzické osoby – nepodnikatelia s trvalým pobytom na území Bratislavského kraja.

*Pre fyzické osoby – nepodnikateľov s trvalým pobytom mimo územia Bratislavského kraja, na ktorých sa nevzťahuje výnimka, sú v súčasnosti pripravované regionálne národné projekty, v rámci ktorých sa budú môcť zúčastniť podobných seminárov. O možnostiach čerpania týchto služieb bude verejnosť včas informovaná.

2. Prečo nepodnikateľ?
Táto motivačná aktivita, ako forma informačnej a popularizačnej aktivity, sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja, v rámci podaktivity 1.2 Akceleračný program, ktorý je určený len pre fyzické osoby – nepodnikateľov. Podnikatelia sa môžu zúčastniť podobných služieb, ktoré budú zverejnené v rámci nadchádzajúcich udalostí Slovak Business Agency.

Účasť je bezplatná.

Kontakt: ap@npc.sk

Miesto konania podujatia: Slovak Business Agency, Karadžičova 2 - Twin City Blok A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Októbra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Októbra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Fashion podnikanie

Meno organizátora: Slovak Business Agency
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava