Fašiangový Čaj o piatej

Podujatie Vranov nad Topľou

Fašiangový Čaj o piatej

Mestský dom kultúry vo Vranove n. T. Vás pozýva na hudobno-zábavný večer s názvom Čaj o piatej.
Ako neformálne posedenie pri dobrom čaji s hudobnou produkciou a symbolickým pochovaním basy má v našom meste stálych fanúšikov.

Teší sa veľkej obľube medzi pracovnými kolektívmi, priateľmi a partnermi. Podujatie začíname podaním horúceho čajíka v sobotu 23.2.2019 o 19.00 h v Estrádnej sále Domu kultúry vo Vranove n. T . Nezabudnite so sebou vziať aj svojich priateľov, kolegov a známych s ktorými môžete u nás stráviť čas do 01.00 h ráno.

Kabaretná úprava Estrádnej sály Domu kultúry Vám zaručí pohodlie pri stole, kde si môžete vychutnať okrem pestrého kultúrneho programu, aj ponúkané kuchárske špeciality reštaurácie Junior.

Na parkete priamo v sále si užijete tanec a spoločenskú zábavu s Hudobnou skupinou KLUB 4 a Folklórnym súborom Vranovčan. Hviezdou večera bude finalistka speváckej súťaže The Voice of Poland Aleksandra Tocka, ktorá sa Vám s kapelou predstaví koncertným vystúpením. Zaručene Vás potešia aj ceny z polnočnej tomboly. Mestský dom kultúry vo Vranove n. T. organizuje spomínané podujatie s cieľom poskytnúť priestor na kultúrne vyžitie a zábavu širokej verejnosti.

Vstupenky v hodnote 15,- € si môžete rezervovať alebo zakúpiť iba v predpredaji na Programovom oddelení Domu kultúry vo Vranove n. T. V cene je zarátaná večera a víno. Kontakt a rezervácie 0907 951 110.

Fotografie
Podobné podujatia