Fest Fajný Fest

Podujatie Spišská Belá

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Web podujatia:
www.festfajnyfest.sk
Web organizátora:
www.festfajnyfest.sk
Ďalšie podujatia v meste Spišská Belá
Podrobnejšie informácie: https://www.facebook.com/FestFajnyFest

Fest Fajný Fest tento rok oslávi 10. výročie. Počas svojej existencie vyrástol z lokálneho klubového undergroundového prostredia do regionálnych rozmerov open-air festivalu, pretože presiahol kapacitu klubu. Z podtatranského mestečka Spišská Belá sa presunul mimo klubový priestor do parku kaštieľa v neďalekých Strážkach. Prostredie konania hudobného festivalu patrí Slovenskej národnej galérii, ktorá v obrazovej galérii Kaštieľa Strážky vystavuje najväčšiu stálu expozíciu Ladislava Medňanského na Slovensku. SNG odvážne pristúpila na progresívnu spoluprácu s organizátorom FFF. Táto skutočnosť zmenila aj charakter podujatia, ktorý sa odvtedy orientoval multižánrovejšie. Prírodné prostredie anglického parku, v ktorom sa okrem množstva zelene nachádza aj hrobka poslednej barónky Margity Czobelovej, je ako stvorené pre príjemný piknik s kvalitnou hudbou.

Tento rok na Fest Fajnom Feste v sobotu 23. júla 2022 vystúpi legendárna hudobná kapela BEZ LADU A SKLADU. Medzi potvrdených účinkujúcich patria blázniví punk-rockeri z BIJOUTERRIER, hip-hopery z kapely MODRÉ HORY, bratské folkové duo GAIŠBERGOVCI, energický PENTAGRAMČEK a írska hudba v českom prevedení PIRATES OF THE PUBS. Priaznivcov trash metalu určite poteší skupina CATASTROFY. Line-up festivalu však ešte nie je uzavretý. Pribudne ešte niekoľko hudobných prekvapení.

Pripravené budú tradične aj rôzne sprievodné akcie, vrátane profesionálneho tímu animátorov. Viac informácií na www.festfajnyfest.sk, ako aj na facebookuinstagrame. Všetci sú pozvaní na multižánrový Fest Fajný Fest do parku Kaštieľa Strážky dňa 23. júla 2022.

Meno organizátora: FFF-friends
Fotografie
Podobné podujatia