FESTHRY TRNAVA

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Web podujatia:
www.festhry.sk
Web organizátora:
www.festhry.sk
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Vezmite celú rodinu a fest sa vyhrajte!

FESTHRY 2018 - víkend plný hier, hračiek a zábavy

Už po deviaty krát vám 16. - 18. februára 2018 prinášame v Mestskej športovej hale v Trnave víkend plný spoločenských hier. Pre deti i dospelých sú pripravené strategické, rodinné i zábavné party hry, stavebnice, hlavolamy, stolný futbal, air-hockey, ale nebude chýbať ani tradičný šach. Novinkou pre LEGO® fanúšikov okrem klasického stavania budú mozaiky, autá na diaľkové ovládanie ale i balónový pohon a ďalšie prekvapenia. Na deti ako každý rok čakajú nafukovacie atrakcie, detský kútik, v rámci sprievodného programu divadielka, maľovanie na tvár, hodiny angličtiny, či tanečné vystúpenie.

Pozývame vás na tradičné a už obľúbené podujatie s neopakovateľnou atmosférou, množstvom súťaží a turnajov o zaujímavé ceny, kde si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Pri stoloch vám radi pomôžu naši skúsení promotéri, ak sa vám niektoré z hier zapáčia, môžete si ich hneď zakúpiť u predajcov.

Organizátorom podujatia je Mestská rada mládeže v Trnave, mesto Trnava a ihrysko.sk.

Viac informácií o našom podujatí nájdete na facebookovom profile FestHry Trnava - festival hier, hračiek a zábavy alebo na stránke www.festhry.sk.

Meno organizátora: Mesto Trnava, MRM v Trnave, ihrysko.sk
Fotografie
Podobné podujatia