FESTÍK - Najveselší detský festival

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kam v Bratislave, Podujatia pre deti
Web podujatia:
festik.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

FESTÍK - Najveselší detský festival

Zažite krásny rodinný víkend na najveselšom detskom festivale - FESTÍK, kde na jednom mieste môžete vidieť hudobné vystúpenia obľúbených interpretov vašich detí, zabaviť sa na bohatých sprievodných aktivitách nielen pre najmenších a zároveň sa dozvedieť množstvo zaujímavých a užitočných informácií. To všetko počas jedného víkendu pod holým nebom.

Prvý ročník najveselšieho detského festivalu FESTÍK bude zážitkom pre všetkých členov rodiny! Tešiť sa môžete napríklad na Mira Jaroša, Smejka a Tanculienku, Paci Pac, Spievankovo, Baby Band s pesničkami od Fíha Tralala, na Kúzelnícku show Petra Šestáka, Haničku a Murka, Mici a Mňau, Šaša Fifa a mnohých ďalších obľúbených interpretov. Nebudú chýbať tanečné animácie a gymnastiku pre deti, rôznorodé kreatívne, športové, environmentálne a edukačné aktivity.

Deti do 15 rokov majú vstup ZADARMO.

Koncerty si teda deti užijú bezplatne, no na ostatné atrakcie potrebujú Aktivity pas. Po jeho zakúpení môžu vyskúšať naozaj všetky. Dosýta sa tak vyzabávajú na kolotočoch, v skákacom svete, či v elektro autíčkach. „Festík“ má ambíciu byť zaujímavý aj pre tínedžerov a rodičov. Aktivity pas preto zahŕňa aj vstup do virtuálnej reality, na horolezeckú stenu a na kreatívne worshopy.

Vstup na atrakcie je pri zakúpení Aktivity pasu voľný na všetky spoplatnené aktivity. Aktivity pas je neprenosný a platí pre jedno dieťa.

Incheba Evency park, Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava
26.5. - 27.5.2018

Fotografie
Podobné podujatia