FESTIVAL HORSKÝCH FILMOV ZDRUFF

Podujatie Stará Ľubovňa

Organizačný tím Horolezeckého klubu Vabec v spolupráci s Hory a mesto vás pozývajú na IX. ročník ZDRUFF - festivalu horských filmov, ktorý sa uskutoční v Starej Ľubovni v kine Tatra od 15. do 16. novembra 2019.

Je november, slnečné lúče hrejú čoraz menej a kratšie a aj noc preberá žezlo nad dňom. A práve v týchto melancholických večeroch sa chceme znova naladiť na vlnu mágie prírodných krás a ak sa to tak dá ešte povedať, tak aj ľudských hodnôt.

Diváci spod Tatier sa môžu opäť nechať unášať vírom dobrodružstva a nevšedných outdoorových výkonov svetových, ako aj slovenských športovcov a tvorcov jednotlivých filmov. Festival je prehliadkou toho najlepšieho z bratislavského festivalu Hory a mesto 2018, ktorý je prepojený s medzinárodným festivalom VIMFF v kanadskom Vancouveri, pod vedením programového riaditeľa Alana Formánka.

Filmový program ponúka špičkové snímky, ktoré „prevedú“ diváka svetom lyžovania, paraglidingu, lezenia, kajakovania, bicyklovania, base jumpingu a iných netradičných športov z rôznych kútov sveta. Bohaté zastúpenie má však opäť aj slovenská dokumentárna tvorba.

Prostredníctvom hlasovacej ankety môžu diváci prejaviť priazeň tomu ktorému filmu a tým súťažiť o hodnotné ceny, ktoré sa im v horách určite zídu.

Tak sa tešíme, že sa opäť po roku stretneme, vychutnáme si dobrodružnú prehliadku.

Meno organizátora: Horolezecký klub Vabec v spolupráci s Hory a mesto
Fotografie
Podobné podujatia