Festival Káva Čaj Čokoláda Košice 2022

Podujatie Košice

Festival Káva Čaj Čokoláda Košice 2022

Najväčší festival KÁVY, ČAJU a ČOKOLÁDY zavíta po takmer 2 rokoch opäť do Košíc. Ale pozor! Festival presúvame do Kunsthalle/Hala umenia Košice. Jedinečného polyfunkčného priestoru, určeného súčasnému umeniu. Budova je jedným zo symbolov starých Košíc. Jej architektúra je jedinečná, má skvelú polohu v centre mesta a zároveň je v obkolesení zelene Mestského parku.

Interiér Kunsthalle/Hala umenia v Košiciach sa na 2 dni premení na najväčšiu kávovú, čokoládovú a čajovú udalosť roka. Prenikavá vôňa výberovej kávy, okúzlujúca aróma exotických čajov a nezameniteľná chuť poctivej čokolády.

9:00 – 20:00

Nechajte sa uniesť chuťou najkvalitnejších káv z domácich a zahraničných pražiarní, podlahnite s nami čaru remeselných cukroviniek a pohlaďte svoje zmysly čistou chuťou kvalitných čajov. Na festivale si okrem iného môžete spraviť radosť množstvom remeselných výrobkov, dizajnérskych kúskov, literatúrou ale aj umením.

Prídite s nami spoznať najlepších baristov, pražiarov, chocolatierov, či teatendrov. Venujte tieto dva dni sebe, objavte nové chute, relaxujte a zabávajte sa.

Fotografie
Podobné podujatia