Festival Za jazerom 2018

Podujatie Šuňava

Zo zverejneného programu na internetovej stránke zajazerom.sk je možné vyčítať množstvo zaujímavých aktivít. Už v piatok návštevníkov privíta Luke Mizmor a Komunita Cenacolo so svojou hrou o dobrom samaritánovi. Hlavnou témou festivalu je deň otcov, ktorí pripadá na nedeľu , a ktorému je venovaný aj osvedčený rýchlokurz prežitia v manželstve, organizovaný Alianciou za rodinu. Na festivale si určite prídu na svoje všetci členovia rodiny. Najmladších čaká Divadlo na hojdačke, Skautské mestečko, zvieratkovo, rafting na jazere, či hasičské aktivity. Dospelí môžu pookriať na duši v rýchlokurze, potešiť sa z príjemnej gospelovej hudbe, či vyskúšať si svoje schopnosti  v tvorivých dielňach.

V hudobnom programe sa predstavia viacerí interpreti slovenskej gospelovej scény ako Slnovrat, Peter Janku, Timon, Kapucíni, Slávka Tkáčová, či Sima Martausová. Doplnkom bude j predstavenie filmu Stanley – príbeh legendy, od tvorcu Michala Hirku z kapely Kapucíni.

Organizátori festivalu hovoria, že nechcú organizovať festival, kde prídu ľudia „len vyresetovať“, ale chcú vytvoriť miesto so spoločenstvom, v ktorom každý načerpá silu do ďalších dní a zoberie ju aj ostatným okolo seba.

Viac informácií sa dozviete na internetovej stránke: www.zajazerom.sk

Meno organizátora: OZ Pre Šuňavu
Fotografie
Podobné podujatia
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov
Žiadny obrázok
Overené podujatieMajáles Sabinov 2024
Park na Námestí Slobody, Sabinov
TATRANSKÝ TATÉR
Overené podujatieTATRANSKÝ TATÉR
Aréna Poprad, Poprad
OKEY LETO POPRAD
Overené podujatieOKEY LETO POPRAD
Letisko Poprad, Poprad
ZION fest 2024
Overené podujatieZION fest 2024
Klub Stromoradie, Prešov, Prešov
Dobrý Festival 2024
Overené podujatieDobrý Festival 2024
Prírodné kúpalisko Delňa, Prešov