Festival zvierat

Podujatie Banská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti, Výstavy a veľtrhy
Web podujatia:
www.europasc.sk
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica

Hľadá sa najmilšie zvieratko Banskej Bystrice!

 

B a n s k á  B y s t r i c a  (3. október 2016) – Ak je súčasťou vašej domácnosti zvieratko, 8. októbra budete mať dôvod na oslavu. Pri príležitosti Svetového dňa zvierat, sa bude v bystrickej Europe konať Festival zvierat, ktorý si budete môcť užiť aj so svojimi miláčikmi. Prvýkrát bude totiž vstup do centra povolený aj im. Pripravená je tiež jedinečná súťaž o najmilšie a najexotickejšie zvieratko Banskej Bystrice.

 

Sobotu si jednoznačne nenechajte ujsť. Z vášho miláčika sa môže stať hrdý nositeľ titulu najmilšie zvieratko mesta. Súčasťou Festivalu zvierat, ktorý začína o 15tej hodine v centrálnej časti Europy, bude niekoľko súťažných disciplín v 4 základných kategóriách, na základe ktorých si zvolíme toho najmilšieho miláčika. Medze sa v účasti nekladú. Vstup majú povolený nielen mačky, psi, korytnačky, morčatá, či papagáje, ale aj pavúky, hady či iní nezvyčajní obyvatelia mesta.

 

„Festival zvierat sa začína túto sobotu, no svojich miláčikov môžu záujemcovia prihlasovať už teraz prostredníctvom webovej stránky www.festivalzvierat.sk alebo následne v deň jeho konania od 14:00,“ hovorí Jana Seleštianska, Marketing Coordinator Europa SC.


Festival zvierat bude zároveň ukážkou schopností, zručností a nekonečnej lásky, za ktoré budú čakať na majiteľov a ich obľúbencov milé a praktické ceny. Partnerom podujatia je SuperZOO a festivalom zvierat a jeho programom bude návštevníkov sprevádzať obľúbený Richard Vrablec.

 

 

 

Fotografie
Podobné podujatia
DETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Overené podujatieDETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Robotnícky dom, Banská Bystrica
Žiadny obrázok
Overené podujatiePetra Džerengová medzi nami
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pob. Sásová, Banská Bystrica