Filip Jančík Vianočné Turné 2022 20:30

Podujatie Bratislava

Filip Jančík Vianočné Turné 2022

Filip Jančík prináša sériu exkluzívnych vianočných koncertov.
Po mimoriadnom úspechu koncertu na Dunaji a neutíchajúcom dopyte fanúšikov vyráža Filip Jančík na tretie kolo akustického filmového turné po Slovensku. Teto krát sa však bude niesť v znamení vianoc. Talent od Boha, vianočná atmosféra a hudba z filmov bude najbližšie kombináciou znejúcou slovenských kostolov či iných historických budov. Filip Jančík sa posilnený nedávnymi úspechmi vrhá do ďalšieho konceptuálneho projektu. Fanúšikom odohrá sériu nezvyčajných akustických koncertov s nádychom vianoc. Verných fanúšikov poteší aj do veľkej časti nový repertoár, kde svoje miesto nájdu aj slovenské skladby, ako napríklad Perimbaba. Nebudú však chýbať ani tie najobľúbenejšie skladby publika, ako sú Piráti z Karibiku, soundtrack z filmu Gladiáror či seriálu Game of Thrones. Za posledné tri roky odohral na Slovensku viac ako 35 unikátnych koncertov filmovej hudby avšak v rôznych podobách. Po vypredanom víkende na Bratislavskom hrade či obrovskej show na Dunaji je však isté, že Filip Jančík sa už nemusí nikomu predstavovať.

Huslista nezaháľa a hneď, ako skončí s jedným projektom, uvažuje nad ďalším. Milovníci klasickej hudby v Jančíkovom prevedení tak môžu zostať pokojní. Aj v roku 2022 si vypočujú soundtrack z Harryho Pottera, Posledného mohykána či Hier o tróny naživo v inštrumentálnej podobe. Pridáva tiež najkrajšie skladby zo Slovenských filmov a rozprávok.
Zostava, ktorá ho bude sprevádzať bude mať aj 10 členov a mnohí z nich pricestujú zo zahraničia. Ako je už pri Filipovi Jančíkovi zvykom rád sa obklopuje tými najväčšími profesionálmi. Čo je dôležité vedieť, že sa teší na svojich poslucháčov vo viac ako štrnástich mestách.

20:30

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava