Filmové leto v Líščom údolí 2020

Podujatie Bratislava

Filmové leto v Líščom údolí 2020

Filmové leto v Líščom údolí

Príďte si po celodennej horúčave oddýchnuť a vychutnať dobrú kinematografiu v krásnych reáliách Líščieho údolia. Už tradične máme pre vás pripravené občerstvenie, deky a repelenty!

?. ?. ? ??.?? ? ???????????, SK, rodinný, 2019, 60 min.

Príbeh pavúčej rodinky, v ktorej každý prežíva svoj príbeh. Malá učenlivá Lili, tínedžer Hugo, starostlivá mama Alma, rozhodný tato Walter, zábudlivá babička a zberateľ dedko – títo všetci vás prevedú filmom, v ktorom objavíte nielen pevnosť pavúčej siete, ale aj skutočnú silu rodiny, ktorú spája.

??. ?. ? ??.?? ? ???? ?? ??????, SK-CZ, 2019, dráma, 93 min.

Otec troch detí po návrate z dlhej zahraničnej pracovnej cesty zistí, že jeho najstarší syn sa pridal do polovojenskej mládežníckej organizácie a navyše je zapletený aj do smrti spolužiaka. V tejto neľahkej situácií aj spolu s manželkou zisťujú skutočnú pravdu o synovi, svojej rodine, o sebe samých a tiež aj o spoločnosti, v ktorej žijú.

??. ?. ? ??.?? ? ??ří ????ý – ????? ? ž?????? ?? ??á?, CZ, 2019, dokument, 102 min.
Muž deviatich remesiel, divadelník, hudobník, textár, básnik, skladateľ, spisovateľ, filmár, grafik, výtvarník a divadelný režisér. Predovšetkýcm legenda českej kultúry, ktorá ovplyvnila niekoľko generácii. O jeho veľa krát neľahkej životnej ceste natočila film Olga Sommerová.

??. ?. ? ??.?? ? ????????, USA, 2020, rodinný/dobrodružný, 102 min.
Doktor Dolittle – výnimočný doktor anglickej kráľovnej po smrti manželky nezvládol ďalej fungovať vo vysokom nasadení a tak sa usádza v ústraní obklopený iba zvieratami, s ktorými si rozumie lepšie ako s ľuďmi. Keď však kráľovná ochorie, vydá sa na dobrodružnú plavbu hľadať liek v sprievode svojich zvieracích priateľov – ustráchanej gorily, praštenej husi, cynického pštrosa či múdreho papagája.

??. ?. ? ??.?? ? ???š?í ???????, USA, 2020, akčný, 113 min.

Sofistikovaná akčná komédia o Američanovi Mickeym Pearsonovi, ktorý si v Londýne vybudoval výnosné marihuanové impérium. Keď sa v podsvetí začne šuškať, že chce skončiť s biznisom a odísť z trhu, rozbehne sa kolotoč klamstiev, úplatkov, vydierania a zákerných podrazov, v ktorom chce každý zo zúčastnených získať čo najväčší podiel pre seba.


?. ?. ? ??.?? ? ???ň?, SK, 2020, thriller, 104 min.

V mafiou ovládanom štáte chce dievča, ktoré utieklo z resocializačného zariadenia svedčiť o príšerných praktikách, avšak polícia ju nechce počúvať. Tak nájde novinára, ktorý sa pustí do rozpletania neuveriteľnej chobotnice zločinu, mafie a vydierania. Z malého veksláka sa časom stane predseda a vydierač a ovládne celú krajinu. Môže pravda prežiť medzi ľuďmi ktorým ide iba o peniaze a moc?

??. ?. ? ??.?? ? ?????á ?????, USA, 2018, dráma/komédia, 130 min.

Tony je výbušný, nie veľmi vzdelaný, ale o to prefíkanejší bodyguard s mafiánskou povesťou. Nadovšetko miluje svoju ženu a smažené kura. Dr. Don - slávny černošský klavirista, ktorý si ho najal na svoje turné je jeho protikladem: kultivovaný génius jemných mravov a pevných zásad. Aby spoločne prekonali nástrahy, musia si k sebe obaja tvrdohlaví muži nájsť cestu skrz predsudky a humorné prešľapy.

??. ?. ? ??.?? ? ???????, Južná Korea, 2019, dráma/komédia, 132 min.

Čierna komédia sleduje chudobnú, ale prefíkanú štvorčlennú rodinu, ktorá sa rozhodne infiltrovať do bohatej domácnosti biznismena Parka. Čo sa môže stať, keď sa stretnú dva odlišné svety? Originálny dielo majstrovsky pracuje s prvkami thrilleru, drámy ale aj satiry a prináša vtipný a nepredvídateľný divácky zážitok.


??. ?. ? ??.?? ? ?????á??? ?č?ň, CZ-SK, 2019, rozprávka, 102 min.

Nad malým Urbanom už od narodenia stoja dve dobré a jedna zlá sudička. Keď mu zomrú rodičia, ujme sa ho majster hodinár a zaúča ho v remesle, no keď sa mladý Urban zamiluje do hodinárovej dcéry, vyšle mládenca nájsť bájne hodiny, ktoré varujú pred smrťou. Hodinársky učeň ide teda na cestu plnú prekážok a úloh spolu so svojimi dobrými aj zlými sudičkami, no poháňa ho láska k jeho vysnenej. Dopadne jeho cesta zdarom?

V prípade nepriaznivého počasia sa outdoorové podujatia neuskutočnia a sú bez náhrady. Zmena programu vyhradená. Vstup voľný. Dodržujte momentálne epidemiologické opatrenia. Viac info: + 421 940 634 126


??????? ?́??? ???????? ?̌???? ??????????-??????? ??? ?? ??́? ?????̌??? ?????????̌, ?̌? ?? ??????̌?????́?ℎ, ?????́????ℎ ? ?̌???????́?ℎ ?????́ ????????????́?ℎ ???????? ?̌???̌?? ??́ ??ℎ?????????́ ???????́ ? ????????́ ??́????? ? ??????????, ?????́ ????́ ????̌???́ ?? ????????????́ ? ????????̌??́ ?́?̌??? ? ????????́?ℎ ???????? ?̌????.
?́?̌???̌?? ?? ??́?ℎ?? ??????????ℎ ????̌??? ???????́ ????? ??́ℎ??? ? ??ℎ?????????́? ??????????́ ? ???́ℎ? ??????????́???ℎ? ???????́?? ? ? ??ℎ? ??????????́? ?? ?????? ??????́ℎ? ??́???, ?? ?????? ??????́????ℎ ????́??? ?????́????ℎ ?????́ ???????? ?̌???? ??????????-??????? ??? ? ????? ???? ? ? ????????? ??????????́ ??????, ??́???̌?? ?? ?́?̌???? ????????́??? ????? ??????????? ???????́???́ ? ??????????ℎ, ? ??́???? ? § 12 ???. 3 ??́???? ?̌. 40/1964 ??. ???̌??????ℎ? ??́?????́?? ? ?????́ ???????̌?́?ℎ ?????????.

Začiatok podujatia: 31. 7. 2020 21:30:00
Koniec podujatia: 1. 8. 2020 0:30:00
Fotografie
Podobné podujatia
Champion fighting / Tour 4
Overené podujatieChampion fighting / Tour 4
Akadémia Bojových Umení, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava