FLOOR - Comedy Talkshow vol. 20

Podujatie Bratislava

FLOOR - Comedy Talkshow vol. 20

Ako povedal raz Karel Hynek Máchaj: Máj je lásky čaj, tak aj my pokračujeme jubilejným 20. pokračovaním našej talkshow humorného charakteru. Je nám cťou privítať týchto úžasných, odvážnych, talentovaných hostí a liehovu cirkvi svedkov liehovovych Gaba Žifčáka.

Václav Mika - generálny riaditeľ RTVS. Bývalá STV je najmä vďaka nemu pozerateľné a objektívne médium. Jeho kreslo bude od júna opäť voľné. Keďže s v ňom evidentne dobre sedí a od započatej nedokončenej práce sa neodchádza, rozhodol sa opäť kandidovať. Predtým šéfoval Markíze a rádiu Expres .

Jozef Vajda - herec, ktorého pozná každý Slovák a Slovenka. Umelec, ktorého zbožňujú dcéry, matky aj staré matky. Jeho hlas aj svaly mu závidia Stallone aj Schwarzenegger, ktorých daboval.

Zuzana Hlávkova - má len 26, no odvahy viac, ako celá skvadra ochany vládnych činiteľov. Naše pokojné predsedníctvo EÚ sa po jej výpovedi na MZV otriaslo v základoch. Kšeftovanie s eventami sa jej ako zamestnankyni nezdalo a vyšla s dôkazmi na verejnosť.

Gabo Žifčák - je stand up komik, ktorý keď nesníva o sexe, sníva o jedle. Patrí medzi slovenskú špičku standupistov. Nedávno takmer zbúral internet, keď založil Cirkev svedkov Liehovových.

Samuel Hošek - herec, výtvarník ale najmä spevák. Robí nteligentný electro pop skombinovaný s prvkami RnB, groovu a soulu. Spieva o životných cieľoch, snoch a dennodennom boji s rezignáciou a limitmi.

vstupné: 10 eur

Miesto konania podujatia: Gorila.sk Urban Space, Nám. SNP 30, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Comedy_talk_show_FLOOR
Dátum začiatku podujatia: 16. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Mája 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1456N 17.1088E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia FLOOR - Comedy Talkshow vol. 20

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava