FLOOR - Comedy Talkshow

Podujatie Bratislava

FLOOR - Comedy Talkshow Vol. 21

Kebyže peniaze rastú na stromoch, tak október by bol ten najlepší čas. Jeseň je krásna a to aj napriek tomu, že všetko umiera. Nebudeme ale smútiť za letom a rozbehneme hneď ďalší F(l)óór s poradovým číslom 21. Na obvyklom mieste vo zvyčajnom čase ale s novými hosťami. Kto tentoraz prijal moje pozvanie?

HANA GREGOROVÁ: slovenská herečka, žijúca v Prahe, kde riadi divadlo po zosnulom manželovi Radkovi Brzobohatom. Okrem toho nelení a okrem účinkovania vo filmoch, seriáloch, výchove už dospelých detí nelení a má čas na mladú lásku. Ak viete načo myslíme.

MARIANNA ĎURIANOVÁ: Kto by nepoznal dlhoročnú tvár spravodajstva Markízy. Táto krásna, šarmantná moderátorka dala Záhorskej košom, aby sa v kariére posunula ďalej. Možno sa vráti aj k pôvodnej profesii detskej psychologičky a možno nie.

JÁN VOLKO: Najúspešnejší slovenský šprintér súčasnosti. Na priamy súboj dokonca vyzval Usaina Bolta. Ak si myslíte, že ste rýchlejší, ako on, musíte zabehnúť 100 metrov za 10,16 sekúnd.

SIMONA: Vychádzajúca hviezda slovenskej stand up comedy. Rozhodla sa byť matkou už v mladom veku, čo je na talente neubralo, práve naopak. Zistila totiž, že deti a manželstvo sú bezodná studňa humorných situácií.

BE.WELL: Kapelu tvorí dvojica hudobníkov z Nitry, Patrícia Švelanová a Andrej Kovačik. Spievajú a hrajú v angličtine. V tvorbe spájajú klasickú akustiku s modernými technológiami.

Vstupné: 12 eur

Miesto konania podujatia: Gorila.sk Urban Space, Nám. SNP 30, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Comedy_talk_show_FLOOR_vol_21
Dátum začiatku podujatia: 3. Októbra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Októbra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1456N 17.1088E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia FLOOR - Comedy Talkshow Vol. 21

Meno organizátora: FLOOR - Comedy Talk Show
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava