FLOOR - Comedy Talkshow

Podujatie Bratislava

FLOOR - Comedy Talkshow Vol. 23

Druhý mesiac v roku, prvý F(L)ÓÓR. Kto vás čaká a kto neminie? Opäť sa nám podarilo pozvať osobnosti, ktoré niečo znamenajú a neuspokoja sa s priemernosťou. Tešíme sa na vás na bratislavskom Time Square na námestí SNP v Gorila.sk Urban Space. Tú sú naši hostia:

Matej Landl: syn herečky a krasokorčuliara bol hviezdou od malička, keď randil s mimozemšťankou Majkou z Gurunu. Vzťahy na diaľku však nefungujú a tak sa vrátil do divadla a televízie, kde hviezdi dodnes.

Zuzana Kovačič Hanzelová: Odvážna spravodajkyňa RTVS, ktorá sa nebojí vážnych tém ani náckov. Bojuje za rovnoprávnosť všetkých a všetkého. Svoju statočnosť dokázala aj tým, že si vzala redaktora z konkurenčnej televízie.

Zlatica Hujberová: úspešná módna návrhárka, ktorá oblieka celebrity aj bežné ženy. Najradšej do svadobných šiat. Tvrdí, že žena môže byť sexy aj keď je zahalená.

Katarzia: speváčka a hudobníčka chcela byť pôvodne herečkou, no napokon sa rozhodla pre muziku a urobila dobre. Dnes totiž patrí medzi najžiarivejšie hviezdy českej a slovenskej hudobnej scény. Naposledy zložila titulnú pieseň k filmu Piata loď.

Daniel Ferenc: Jeden z najtalentovanejších stand up komikov od susedov z Česka. To však až také špeciálne nie je. Daniel je Róm, ktorý nemá problém vystreliť si z vlastného národa. Robí to však vtipne a chytro.

a samozrejme vy všetci v publiku.

Vstupné, ako pre vás: 12 eur

Miesto konania podujatia: Gorila.sk Urban Space, Nám. SNP 30, Bratislava
Vstupenky: http://ticketportal.sk/Event/Comedy_talk_show_FLOOR_vol_23
Dátum začiatku podujatia: 6. Februára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Februára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1456N 17.1088E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia FLOOR - Comedy Talkshow Vol. 23

Meno organizátora: FLOOR - Comedy Talk Show
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava