Flying shoes @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Flying shoes @KC Dunaj~

Naskočte do svojich tanečných tenisiek a nechajte sa unášať energickým tempom tejto párty. Náš parket ovládnu tance ulice a úderné beaty, o ktoré sa postarajú Laci Strike, BJ Piggo a DJi Mercy a Fancy. Svoje hypnotické pohybové umenie predvedú skúsené tanečné crews.

Laci Strike
je známy hlavne ako tanečník a choreograf, ale svoj vzťah k hudbe nevyjadruje len tancom. Svoje obľúbené kúsky, či už z hip-hopu alebo funku, soulu a ďalších žánrov, predvedie sťaby DJ, ktorý presne vie, na čo sa dobre tančí.

BJ Piggo
je v prvom rade battle jockey, ktorý sa popri svojej špecializácii na battle venuje aj DJingu. V jeho párty repertoári nájdete hip-hop, funk, soul aj house. BJ Piggo vyhľadáva rôznorodé rytmy a groovy, má rád progres a posúvanie vlastných hraníc, v setoch dáv dôraz na flow a konzistenciu.

DJ Mercy
sa pohybuje v hip-hopových vodách od malička a dosiahol úspechy v skoro všetkých elementoch hip-hopu. V jeho podaní sa môžete tešiť na zmes hip-hopu s twerkom a trapom.

DJ Fancy
je DJ, ktorý sa o prísun dobrej atmosféry postará svojimi tanečnými beatmi, a tak sa môžete pripraviť na jeho set, v ktorom určite nebude chýbať hip-hop, RnB aj funk.

Union Runners (CZ)
je najúspešnejšia česká krump family, ktorá vznikla už v roku 2008 v Brne. Názov Union Runner predstavuje spojenie niekoľkých členov popredných brnenských konkurenčných tanečných skupín. Crew sa pravidelne účastní prestížnych undergroundových krump battles a eventov, či už doma v Česku, alebo v zahraničí.

House of Velvet
je súbor tanečníkov, ktorí sa venujú štýlu vogue. Ten spoznáte podľa rýchlych a presných rúk, neprirodzených póz a sebavedomého postavenia tanečníka. Tanečníci House of Velvet majú za sebou už niekoľko súťaží doma i v zahraničí, ako aj víťazstvá z NYC či Berlína.

Moving Souls
je skupina, ktorá sa venuje tanečným štýlom contemporary dance, jazz a modern, prostredníctvom ktorých vyjadruje radosti i starosti každodenného života. Skupinu založila Viera Kozáková, ktorá má na konte niekoľko ocenení ako Slovenský choreograf roka 2015 či Absolútny choreograf roka 2016. Moving Souls za dva roky vyhrali hlavnú cenu súťaže Top Dancing za roky 2015 a 2016 a pýšia sa aj ďalšími cenami.

Otec Mirec
sa venuje tancu už viac ako osem rokov. Začínal s hip-hopom a počas svojej tanečnej cesty prešiel cez house dance až k aktuálnemu chicago footworku, pre ktorý je charakteristická extrémne rýchla práca nôh. Mirec je aj energický hypeman, ktorý nás bude sprevádzať večerom. Svoje moderovanie obohacuje beatboxom, rýmovaním, rapom a improvizáciami, takže sa máme na čo tešiť.

16. 11. (streda/na ďalší deň je sviatok)
Štart: 21.00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng, Music-zone.eu, bombing.eu, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, mondance.sk, Tanečná scéna, Rap Generation, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Novembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Novembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Flying shoes @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Lozano Pub, Bratislava