Flying shoes @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Flying shoes @KC Dunaj~

Párty, pri ktorej lietajú tenisky vzduchom! Nechajte sa ovládnuť energiou tancov ulice a silných beatov, ktoré zrýchlia tep na maximum. Rytmus noci budú udávať DJi Lucky Boy, Roman Zámožný a Mercy. Svoje pohybové umenie nám predvedú talentované tanečné crews.

Lucky Boy (CZ)
prepadol DJingu pred desiatimi rokmi a za ten čas si zahral na množstve akciách, napríklad na koncertoch Onyxa, Rytmusa, Indy a Wicha, Ideafatte, PSH, Prago Union a mnoho ďalších. Jeho prioritou je výber kvalitných trackov zo žánrov hip-hop, RnB, ghetto funku, dubstepu aj trapu.

DJ Roman Zámožný
je producent a DJ z Bratislavy, ktorý spolupracuje so známymi menami domácej hip-hopovej scény - Vecom a Majkom Spiritom. Jeho sety sú energické a plné kvality. Roman odohral desiatky akcií a okrem domácich klubov sa predstavil aj v zahraničí, napríklad v UK, Rakúsku, Švajčiarsku či Česku. Objavil sa ako support viacerým známym hviezdam, spomeňme napríklad Nas, Public Enemy, Roots, Xzibit či Ice Cube.

DJ Mercy
sa pohybuje v hip-hopových vodách od malička a dosiahol úspechy v skoro všetkých elementoch hip-hopu. V jeho podaní sa môžete tešiť na zmes hip-hopu s twerkom a trapom.

Moving Souls
je skupina, ktorá sa venuje tanečným štýlom contemporary dance, jazz a modern, prostredníctvom ktorých vyjadruje radosti i starosti každodenného života. Skupinu založila Viera Kozáková, ktorá má na konte niekoľko ocenení ako Slovenský choreograf roka 2015 či Absolútny choreograf roka 2016. Moving Souls za dva roky vyhrali hlavnú cenu súťaže Top Dancing za roky 2015 a 2016 a pýšia sa aj ďalšími cenami.

Impulz Crew
to je tanec s nápadom, srdcom a impulzom. Táto tanečná rodina, ktorá už šesť rokov pôsobí na slovenskej aj českej scéne. Táto crew sa delí tri elementy, z ktorých tvoria choreografie a celé shows. V jej repertoári nájdete tanečné štýly, ktoré si navzájom rozumejú, aj keď to tak na prvý pohľad nepôsobí, a to krump, break dance a contemporary.

Duo Alex & Ema
sú mladé šikovné dievčatá, ktoré spolu tvoria síce len krátko, ale poznajú sa roky. Cestujú, aby sa mohli učiť od tých najlepších, milujú módu a to ich spája. V ich podaní nás čaká hip-hopová choreografia.

Otec Mirec
sa venuje tancu už viac ako deväť rokov. Začínal s hip-hopom a počas svojej tanečnej cesty prešiel cez house dance až k aktuálnemu chicago footworku, pre ktorý je charakteristická extrémne rýchla práca nôh. Mirec je aj energický hypeman, ktorý nás bude sprevádzať večerom. Svoje moderovanie obohacuje beatboxom, rýmovaním, rapom a improvizáciami, takže sa máme na čo tešiť.

Akcia je oficiálnou afterpárty trhu SAShE v Tržnici.

14. 9. (štvrtok/na druhý deň je voľno)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: jarmark, Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Rap Generation, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Septembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Septembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Flying shoes @KC Dunaj~

Meno organizátora: RAP GAME
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
MAXIM GALKIN
Overené podujatieMAXIM GALKIN
STARS auditorium, Bratislava
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Edison Park, Bratislava
Bratislavský Kaviár aprílový
Overené podujatieBratislavský Kaviár aprílový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava