Flying shoes

Podujatie Bratislava

Flying shoes @KC Dunaj~

Napumpujte svoju párty náladu, prichádza spojenie tancov ulice a úderných beatov! Tenisky budú lietať parketom pod taktovkou DJov Lucky Boya, Fancyho a Eternala. Svoje hypnotické pohybové umenie predvedú skúsené tanečné crews.

Lucky Boy (CZ)
prepadol DJingu pred desiatimi rokmi a za ten čas si zahral na množstve akciách, napríklad na koncertoch Onyxa, Rytmusa, Indy a Wicha, Ideafatte, PSH, Prago Union a mnoho ďalších. Jeho prioritou je výber kvalitných trackov zo žánrov hip-hop, RnB, ghetto funku, dubstepu aj trapu.

DJ Fancy
je DJ, ktorý sa o prísun dobrej atmosféry postará svojimi tanečnými beatmi, a tak sa môžete pripraviť na jeho set, v ktorom určite nebude chýbať hip-hop, RnB aj funk.

Eternal
namieša čerstvé vychytávky zo sveta hip-hopu striedané staršími klasickými trackmi. Svojím setom nás prevedie od Atlanty cez NYC, LA až po Paríž.

The Slovak Waackers
je skupina tanečníkov z celého Slovenska, ktorí sa aktívne venujú waackingu a sú žiakmi Addyho. V ich podaní nás čaká tanec charakteristický rýchlymi pohybmi rúk, ktoré kopírujú melódiu hudby. Partička The Slovak Waackers sa v novembri stala majstrom Európy vo waackingu. Sú prvými Slovákmi, ktorí sa vôbec zúčastnili tejto kategórie a v máji ich čakajú majstrovstvá sveta.

High Edition (CZ)
je jedna z najlepších street dance crews v Česku, ale tvoria ju nielen domáci tanečníci, ale aj slovenskí a kazašskí. Zameriavajú sa na všetky street danceové a im príbuzné štýly. V poslednom čase sa im veľmi darí, najnovšie sú majstrami Českej republiky a víťazmi Dance Floor Attacku. Každý jeden člen je rodený battler, čo znamená, že síce tvoria spolu choreografie, ale sú zameraní najmä na súťaže jednotlivcov v tzv. freestyle (battle).

Peaches & Cream
sú tanečníci, ktorí spolu radi tvoria napriek tomu, že sú súčasťou aj iných tanečných zoskupení. Nám sa predstaví mužská zložka tejto skupiny a to konkrétne bboy Romski, Otec Mirec a popper Ferdžo. Chalani predvedú to najlepšie, čo vedia zo štýlov breakin’ (break dance), poppin a footwork.

Otec Mirec
sa venuje tancu už viac ako osem rokov. Začínal s hip-hopom a počas svojej tanečnej cesty prešiel cez house dance až k aktuálnemu chicago footworku, pre ktorý je charakteristická extrémne rýchla práca nôh. Mirec je aj energický hypeman, ktorý nás bude sprevádzať večerom. Svoje moderovanie obohacuje beatboxom, rýmovaním, rapom a improvizáciami, takže sa máme na čo tešiť.

25. 2. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Príjmi #cveng - UKAZ SA, RapGeneration, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 25. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Flying shoes @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Lozano Pub, Bratislava